Hej,
Mam jeszcze takie pytanie; wie ktos moze ile jest mieszkań na klatce w blokach?
Jaka jest liczba mieszkań w klatce nowego bloku - Orlińskiego 9
Re: Jaka jest liczba mieszkań w klatce nowego bloku - Orlińskiego 9
magdziula pisze:Hej,
Mam jeszcze takie pytanie; wie ktos moze ile jest mieszkań na klatce w blokach?
Jaki blok? masz rozrysowane na umowie.. tzn twoje mieszkanie jest usytuowane w pewnym miejscu pomiedzy innymi mieszkaniami i mozesz sobie to obliczyc sama
hej. Moj blok to budynek C sa dwie klatki moje mieszkanie jest srodkowe, ale powiem szczerze ze nie moge dopatrzyc sie ile jest mieszkan na klatce, a o to zapomnialam zapytac p. Bernadete Fleszar bo ona z nami sporzadzala te pierwsze dokumenty. pomyslalam wiec ze ktos moze pytal swojego przedstawiciela o to, bo mnie to zupelnie umknelo.
Na rysunkach które dodawaliśmy od budimexu jest narysowany rzut mieszkania z jego lokalizacja w bloku. Można tam policzyć sobie ilość mieszkań na dana klatę schodowa, gdzie znajduje się mieszkanie.
Wiec o nic nie trzeba się pytać w budimexie, wystarczy dobrze popatrzeć na rysunki rzutów które dostali Państwo
Wiec o nic nie trzeba się pytać w budimexie, wystarczy dobrze popatrzeć na rysunki rzutów które dostali Państwo

Odgrzebałem plan mieszkania z bloku C. W 1 klatce masz 4 mieszkania , a w 2 klatce jest ich pięć
na piętrze oczywiscie. Jak spojrzysz w plan w umowie deweloperskiej, w dolnym rogu masz szarym polem zaznaczone Twoje mieszkanie umieszczone w bloku. Taki przekrój. wokół niego masz inne mieszkania wiec łatwo policzyć 

A nie prościej sięgnąć do aktua notarialnego I przeczytać opis inwestycji?:) tam było chyba podane.
Wróć do „Orlińskiego 9 - forum dotyczące tematów ogólnych”