Domofon / umiejscowienie domofonu na środku ściany / czy można przesunąć - Orlińskiego 9

Forum mieszkańców Orlińskiego 9 w Krakowie - tematy ogólne.
xmartka

Domofon / umiejscowienie domofonu na środku ściany / czy można przesunąć - Orlińskiego 9

Postautor: xmartka » 16 gru 2018, 11:06

a tak jeszcze odnośnie domofonu, to umiejscowienie go na srodku sciany (przynajmniej u mnie w mieszkaniu) to jakas totalna pomylka... :? :lol:

robek

Re: Domofon / umiejscowienie domofonu na środku ściany / czy można przesunąć - Orlińskiego 9

Postautor: robek » 17 gru 2018, 14:50

Można prosić o zdjęcie? Wkrótce mam odbiór i chciałbym mieć porównanie. Chyba, że u wszystkich są tak samo montowane?

xmartka

Re: Domofon / umiejscowienie domofonu na środku ściany / czy można przesunąć - Orlińskiego 9

Postautor: xmartka » 17 gru 2018, 18:51

Ja na pewno bede go przenosic :) ale jestem bardzo ciekawa co Wy o tym sadzicie? Ja zaczelam sie troche zastanawiac, czy takie montowanie nie jest robione specjalnie, w koncu przy kazdej zmianie odpowiedzialnosc przechodzi na wlasciciela i deweloper ma swiety spokoj.
Załączniki
domofon.jpeg
domofon.jpeg (188.13 KiB) Przejrzano 5711 razy

Bierm

Postautor: Bierm » 17 gru 2018, 18:54

To chyba tylko w tym układzie mieszkań ten domofon jest tak na środku. Widziałem w innych zamontowany z boku, przy drzwiach do łazienki, na krótkiej ścianie. Niestety ja tez będę musiał przenieść.. :/

Czlowiekzlasu

Postautor: Czlowiekzlasu » 17 gru 2018, 19:05

Jest to kosmetyka drodzy Państwo .
Na pewno będzie jeszcze nie jedno gniazdko do przesunięcia więc przy okazji elektryk przesunie domofon

mar_gorecz

Postautor: mar_gorecz » 20 gru 2018, 12:55

U mnie domofon też wisi w niezbyt wygodnym miejscu i trzeba go będzie przenieść... sprawdzałem jak idą kable i o ile mnie wzrok nie pomylił to jeden idzie z góry a drugi z dołu :) Więc trochę więcej zabawy będzie....

raffi

Postautor: raffi » 26 gru 2018, 10:05

Przenies domofon nie jest to problem ale najpierw upewnijcie sie czy dziala poprawnie bo jeseli zrobicie to sami tracicie gwarancje. Gdyby sie cos dzialo z nim i zglosicie a wykonawca stwierdzi ze jest w innym miejscu niz na projekcie umywa rence.

Wróć do „Orlińskiego 9 - forum dotyczące tematów ogólnych”