Budowa inwestycji Orlińskiego 9 w Krakowie Czyżynach - dew. Budimex
Re: Budowa inwestycji Orlińskiego 9 w Krakowie Czyżynach - dew. Budimex
Dopiero teraz odnotowałam, że pojawiły się nowe fotki. fajnie to wygląda nawet 

Czy posiada ktoś jakieś informacje bieżące z budowy tzn. Zdjecia
Budimex od miesiąca znów nie ma nic do ukazania
Dziękuję za odpowiedź

Budimex od miesiąca znów nie ma nic do ukazania

Dziękuję za odpowiedź
Powoli odsłaniają kolejne fragmenty gotowej elewacji, i zasłaniają rusztowaniem budynek D od strony pasa.
Ojej..... jak tu mroczno...
dokładnie o tym pisałem wcześniej, mroczno, okno przy oknie na przeciwko, każda najmniejsza impreza będzie słyszana na całe osiedle i odbijał się dźwięk od wszystkich ścian bloku; ja nie wiem czym się tu niektórzy zachwycają 

To kwestia zdjęcia na żywo wcale nie jest tam tak ciemno co widać też na innych zdjęciach a ty "znasiek" nie wiem po co tu komentujesz jak ciągle wylewasz na silę swoje żale proponuje zmienić forum.
Poza tym widać, że zdjęcie było robione późnym wieczorem, a wtedy nawet w najwyższych piętrach wież Avii/O robi się już jakby ciemno. 

pago pisze:To kwestia zdjęcia na żywo wcale nie jest tam tak ciemno co widać też na innych zdjęciach a ty "znasiek" nie wiem po co tu komentujesz jak ciągle wylewasz na silę swoje żale proponuje zmienić forum.
to nie żale Pago, ja tam na pewno nie będę mieszkał i wiem że ty już sobie zrobiłeś w głowie piękną chorą wizję tego miejsca

To jak nie będziesz mieszkał to tym bardziej swoje racje i krytyki schowaj do kieszeni.
To jest forum dyskusyjne dla tych którzy będą tam mieszkać i chcą między sobą złapać kontakt a nie dla krytykantów z zewnątrz.

To jest forum dyskusyjne dla tych którzy będą tam mieszkać i chcą między sobą złapać kontakt a nie dla krytykantów z zewnątrz.

Wogole jak juz tutaj piszesz a nie bedziesz mieszkal to rozmowa z toba nie ma sensu bo nie jestes do konca powaznym czlowiekiem. Kliknij opcje wyloguj i daruj sobie glupie komentarze
Wróć do „Orlińskiego 9 - forum dotyczące tematów ogólnych”