Orientuje się ktoś jak ten nieużytek pomiędzy kościołem a spółdzielnią zostanie wykorzystany?
Słyszałem, że były jakieś plany co to zniszczenia ogrodu "Zielono mi" i zbudowania tam drogi.
Słyszałem też, że był jakiś pomysł od strony Budimexu odnośnie rozbudowania ogrodu "Zielono mi".
A znając życie to zbudują tam nowy blok ; )
Wolna przestrzeń pomiędzy kościołem św. Brata Alberta a SM Czyżyny
Re: Wolna przestrzeń pomiędzy kościołem św. Brata Alberta a SM Czyżyny
na drogę nie ma zgody - na pewno jej tam nie będzie.
O bloku nic nie słyszałam.
pozdrawiam
O bloku nic nie słyszałam.
pozdrawiam

Z tego co wiem postępowanie przedmiotowe odnośnie drogi przechodzącej przez ogród "Zielono mi" zostało zawieszone na 9 miesięcy. Mam nadzieje, że po tym czasie uda się skutecznie wstrzymać ten pomysł.
Drogi raczej nikt nie chce. W dodatku musiałaby ona być zaraz koło szkoły (w tym podstawówki) i placu zabaw wiec oby żaden wariat nie wydał na to zgody : )
Znalazłem taką koncepcję zagospodarowania tego terenu - rozbudowania ogrodu "Zielono mi".
http://www.mieszkancy-sm-czyzyny.pl/img ... sciele.pdf
Napisałem e-maila do Budimexu i SM Czyżyny odnośnie tego projektu po czym dostałem odpowiedz, że teren ten nie należy do nich i żeby pytać w urzędzie miasta.
Znalazłem taką koncepcję zagospodarowania tego terenu - rozbudowania ogrodu "Zielono mi".
http://www.mieszkancy-sm-czyzyny.pl/img ... sciele.pdf
Napisałem e-maila do Budimexu i SM Czyżyny odnośnie tego projektu po czym dostałem odpowiedz, że teren ten nie należy do nich i żeby pytać w urzędzie miasta.
to sa stare projekty Budimexu jak jeszcze chcial zrobic cos dobtrego wzamian za inne brzydkie rzeczy 

Wróć do „Orlińskiego 9 - forum dotyczące tematów ogólnych”