Witam wszystkich. Chce w całym mieszkaniu zamontować na oknach plisy, a więc nam pytanko ponieważ nie jestem z Krakowa czy znacie jakąś firmę z przystępnymi cenami. Byłam w jednej firmie zapytać o cenę i wbili mnie w ziemię i stąd mój post.
Z góry dziękuję za rady.
Plisy Kraków / gdzie zamówić plisy / rolety w Krakowie
Re: Plisy Kraków / gdzie zamówić plisy / rolety w Krakowie
Sylwinka pisze:Witam wszystkich. Chce w całym mieszkaniu zamontować na oknach plisy, a więc nam pytanko ponieważ nie jestem z Krakowa czy znacie jakąś firmę z przystępnymi cenami. Byłam w jednej firmie zapytać o cenę i wbili mnie w ziemię i stąd mój post.
Z góry dziękuję za rady.
SPrawdź KRAKŻAL, super tanio nie będzie, ale firma istnieje od ponad 20 lat i naprawdę robią porządną robotę

Re: Plisy Kraków / gdzie zamówić plisy / rolety w Krakowie
Sylwinka pisze:Witam wszystkich. Chce w całym mieszkaniu zamontować na oknach plisy, a więc nam pytanko ponieważ nie jestem z Krakowa czy znacie jakąś firmę z przystępnymi cenami. Byłam w jednej firmie zapytać o cenę i wbili mnie w ziemię i stąd mój post.
Z góry dziękuję za rady.
Co prawda nie rolety, ale montowaliśmy niedawno żaluzje bambusowe, firma Fen rolety. Mogę polecić, żaluzje bardzo solidnie wykonane

Wróć do „[Bud. A] Orlińskiego 9 - forum mieszkańców budynku”