Witam,
jak w temacie, sprawdzał ktoś działanie wyjść TV ?
U mnie nie działa nic ....próbowałem sprawdzić dekoder NC+ i normalną telewizję cyfrową.
[Bud. A] TV naziemna i satelitarna / podłączenie dekodera do zbiorczej anteny - Orlińskiego 9
Re: [Bud. A] TV naziemna i satelitarna / podłączenie dekodera do zbiorczej anteny - Orlińskiego 9
Sprawdz sobie czy w skrzynce teletechnicznej sa kable dobrze pospinane jezeli tak to moze jeszcze nie ustawiali anten lub wzmacniacza i multiswichow.
Re: [Bud. A] TV naziemna i satelitarna / podłączenie dekodera do zbiorczej anteny - Orlińskiego 9
Skrzynka teletechniczna jest "pusta" 

Jeśli mówisz o skrzynce w mieszkaniu to fakt powinna być pusta, bez żadnych urządzeń tylko zakończenia przewodów. Podczas odbioru widziałem że przewody przychodzące są połączone z przewodami do mieszkania, czyli w gniazdach powinien być sygnał.
Anteny powinny być ustawione do odbiorów, a urządzenia włączone.
Jak dalej nie działa a nie masz miernika dzwoń do administracji i zgłaszaj problem.
Anteny powinny być ustawione do odbiorów, a urządzenia włączone.
Jak dalej nie działa a nie masz miernika dzwoń do administracji i zgłaszaj problem.
Cześć, mam pytanie z jakimi dostawcami macie podpisane umowy na internet lub tv? Niestety z UPC i Netią dostałam decyzję odmowną.
Korzystam z tv naziemnej i od paru dni jest problem z kanalami na multipleksie gdzie nadaje tvp.. czy ktos ma podobnie? Moze antena sie na dachu przestawila przez silny wiatr i trzeba zglosic zeby ktos wyregulowal..
Wróć do „[Bud. A] Orlińskiego 9 - forum mieszkańców budynku”