[Bud. A] Jakość wody / opłaty za ubytki wody w bloku - Orlińskiego 9
Re: [Bud. A] Jakość wody / opłaty za ubytki wody w bloku - Orlińskiego 9
Wsciekly waz bylo tak jak mowisz... teraz bedziemy bulic za to
U mnie również wyszły dość spore straty wody i jedyne wytłumaczenie to nielegalne pobory wody w okresie wiosenno-letnim przez Budimex.
Zarządca był przeze mnie informowany o tym fakcie ale bez żadnego odzewu z jego strony. W tym momencie napisałem do AS Nieruchomości, że pomimo interwencji ze strony mieszkańców nie podjęli odpowiednich działań zmierzających do wyjaśnienia całej sytuacji oraz uzyskania rekompensaty finansowej przez co działali na szkodę Wspólnoty.
Zarządca był przeze mnie informowany o tym fakcie ale bez żadnego odzewu z jego strony. W tym momencie napisałem do AS Nieruchomości, że pomimo interwencji ze strony mieszkańców nie podjęli odpowiednich działań zmierzających do wyjaśnienia całej sytuacji oraz uzyskania rekompensaty finansowej przez co działali na szkodę Wspólnoty.
- Wściekły Wąż
Trzeba ich teraz cisnąć, żeby nie udało im się sprawy zamieść pod dywan cichaczem.
Cześć
Jakie macie koszty oplaty stalej c.w.u. w rozliczeniu za minione półrocze?
Jakie macie koszty oplaty stalej c.w.u. w rozliczeniu za minione półrocze?
-
Jeśli dobrze sprawdziłam i to o to chodzi to 14.24.
Dlaczego pytasz?
Dlaczego pytasz?
To sa comiesięczne zaluczki. Mi chodzi ile Wam wyszlo na rozliczeniu ( tabelka wyzej) dokladnie KOSZTY OPLATY STALEJ C.W.U.
Wróć do „[Bud. A] Orlińskiego 9 - forum mieszkańców budynku”