Wysiu200 pisze:betty87 pisze:9D nie wiem ,ktora to klatka:P bo nie wiem ile ich jest (jeszcze) 22.01:)
betty87 6 piętro?
Tak jest sasiedzie:)
Wysiu200 pisze:betty87 pisze:9D nie wiem ,ktora to klatka:P bo nie wiem ile ich jest (jeszcze) 22.01:)
betty87 6 piętro?
betty87 6 piętro?
betty87 pisze:Wysiu200 pisze:betty87 pisze:9D nie wiem ,ktora to klatka:P bo nie wiem ile ich jest (jeszcze) 22.01:)
betty87 6 piętro?
Sasiad odbierl w podobnym czasie:) mialam przyjemnosc widziec tate na balkonie. To bedzie balkon w balkon i drzwi vw drzwi:)ja juz po!
mike_ pisze:betty87 pisze:Wysiu200 pisze:betty87 6 piętro?
Sasiad odbierl w podobnym czasie:) mialam przyjemnosc widziec tate na balkonie. To bedzie balkon w balkon i drzwi vw drzwi:)ja juz po!
Jak wrażenia po odbiorach?
Jak tam części wspólne?
betty87 pisze:mike_ pisze:betty87 pisze:Sasiad odbierl w podobnym czasie:) mialam przyjemnosc widziec tate na balkonie. To bedzie balkon w balkon i drzwi vw drzwi:)ja juz po!
Jak wrażenia po odbiorach?
Jak tam części wspólne?
Zastanawiam się jakie części wspólne ?:P po odbiorze okay poprawek prawie wcale
mike_ pisze:betty87 pisze:mike_ pisze:Jak wrażenia po odbiorach?
Jak tam części wspólne?
Zastanawiam się jakie części wspólne ?:P po odbiorze okay poprawek prawie wcale
Części wspólne czyli klatka, winda itp.
betty87 pisze:mike_ pisze:betty87 pisze:Zastanawiam się jakie części wspólne ?:P po odbiorze okay poprawek prawie wcale
Części wspólne czyli klatka, winda itp.
I tak będą to wykańczać jeszcze fajnie,ze tak kameralnie za drzwiami będą nasze 2 mieszkaniadla mnie okay
mike_ pisze:betty87 pisze:mike_ pisze:Części wspólne czyli klatka, winda itp.
I tak będą to wykańczać jeszcze fajnie,ze tak kameralnie za drzwiami będą nasze 2 mieszkaniadla mnie okay
Będą jeszcze coś robić w częściach wspólnych?
betty87 pisze:mike_ pisze:betty87 pisze:
Będą jeszcze coś robić w częściach wspólnych?
Podobno jeśli ktoś będzie malował na biało ma zachować resztki farby a potem grupowo będziemy malować klatkę gdzie będą niedociągnięcia
mike_ pisze:betty87 pisze:mike_ pisze:Będą jeszcze coś robić w częściach wspólnych?
Podobno jeśli ktoś będzie malował na biało ma zachować resztki farby a potem grupowo będziemy malować klatkę gdzie będą niedociągnięcia
To chyba sporo będzie tych niedociągnięć.
Wróć do „[Bud. D] Orlińskiego 9 - forum mieszkańców budynku”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości