radiokrakow.pl/wiadomosci/krakow/wybieg-dla-psow-koscia-niezgody
Ja oczywiście popieram i jestem za tym parkiem, ale znalazły się osoby którym to przeszkadza. Więcej w podanych wiadomościach z radia w linku.
Afera o psi wybieg / czy budować psie wybiegi / czy psie wybiegi są uciążliwe
Re: Afera o psi wybieg / czy budować psie wybiegi / czy psie wybiegi są uciążliwe
Mi jest wszystko jedno, ale rozumiem że jeśli ktoś nie lubi psów, to powinien się cieszyć z takiego wybiegu - psy sobie biegają za płotem i nikogo nie będą zaczepiać.
Re: Afera o psi wybieg / czy budować psie wybiegi / czy psie wybiegi są uciążliwe
Ale to chyba nie chodzi o wybieg dla psów w naszej dzielnicy, w Czyżynach. Jeden, ten obok kościoła jest faktycznie niedaleko bloku, ale blok Orlińskiego 9 jeszcze nie jest zamieszkany. Drugi wybieg, ten wypasiony, obok hangaru, również znajduję się w większej odległości od bloków, więc to raczej nie nasza okolica. Swoją drogą, w materiale Radia Kraków w ogóle nie pada nazwa lokalizacji problemu 
Inna sprawa, może ktoś wyjaśni, o co chodzi z tym, że niedaleko kościoła są dwa wybiegi dla psów, oddzielone tylko drogą od siebie...

Inna sprawa, może ktoś wyjaśni, o co chodzi z tym, że niedaleko kościoła są dwa wybiegi dla psów, oddzielone tylko drogą od siebie...
nadka pisze:Ale to chyba nie chodzi o wybieg dla psów w naszej dzielnicy, w Czyżynach. Jeden, ten obok kościoła jest faktycznie niedaleko bloku, ale blok Orlińskiego 9 jeszcze nie jest zamieszkany. Drugi wybieg, ten wypasiony, obok hangaru, również znajduję się w większej odległości od bloków, więc to raczej nie nasza okolica. Swoją drogą, w materiale Radia Kraków w ogóle nie pada nazwa lokalizacji problemu
Idąc chodnikiem od placówki Poczty Polskiej w stronę kościoła masz dwa wybiegi dla psów po obu stronach tego chodnika

To wiem, tylko po co aż dwa obok siebie? 

To jest jeden wybieg, ale przedzielony. D..pę też masz jedną, a jest przedzielona pośrodku i nikogo to nie dziwi.
To jest wybieg na miarę naszych możliwości i potrzeb. My tym wybiegiem udowadniamy niedowiarkom na co nas stać.

Wróć do „Dzielnica Czyżyny w Krakowie - sprawy ważne dla mieszkańców”