BUBA pisze:Fiszka pisze:Aktywność pani Doroty ogranicza się do wrzucenia ulotek do skrzynek i opublikowania jednego postu na naszym forum, w którym przy okazji atakuje kontrkandydata z okręgu.Mieszkam dwa lata i od tego czasu śledzę to, co się dzieje w dzielnicy, i tak jak pisał iti, jakoś ciężko trafić na jej nazwisko, a na nazwiska kontrkandydatów, którzy zostali wspomniani wcześnie już owszem.
Ja znam, Panią Dorotę i uważam że jest osobą aktywną. Każdy ma prawo do swojej opinii. Uważam, że to odpowiedni człowiek na to miejsce. Jest w stanie wiele zrobić dla dzielnicy.
Nowy użytkownik, pierwszy post na forum i od razu takie pochwały w wątku o wyborach... Gdybym był podejrzliwy, uznałbym to za mało udaną reklamę, ale przecież nie jestem

W tej sytuacji, choćby przez fakt, że Pan Sławomir mieszka na osiedlu i jest na miejscu, mój głos wędruje do niego. Prawdę mówiąc, to przez kilka lat mieszkania w nowym bloku, nawet nie wiem, kto był radnym z mojego okręgu, a jednak trochę się interesowałem tym, co dzieje się wokół bloku i osiedla.
I w jakim sensie "aktywną"? Biega? Jeździ na rowerze?