Rozumiem ze pan Kazek z panem Władkiem maja pełne prawo mówić mi jak mam rozporządzać swoją własnością.
Skoro jesteś kolego obeznany to powiedz mi co stało na przeszkodzie zamontować wentylacje grawitacyjna z wiatrakami w każdym mieszkaniu? Wtedy każdy miałby taki przewiew jakby chciał na życzenie.
Powiem tylko, ze każdy ma inne odczuwanie ciepła, jednym pasuje jak pizdzi a innym nie.
Komunikacja publiczna i samochodowa w Czyżynach - propozycje usprawnień
Re: Komunikacja publiczna i samochodowa w Czyżynach - propozycje usprawnień
Super rozwiązanie kolego proponujesz, głośne wentylatory zamiast bezszelestnego wyciągu. Może jeszcze agregatory prądotwórcze do każdego mieszkania żeby nas tauron też nie dymał?
Tak jestem świadom o istnieniu ludzi, którzy wmawiają sobie że kisząc się w swojej atmosferze czują się cieplej, niestety wiem..
Swoją drogą Kolego przeczytałeś coś więcej w tym temacie? Mamy 21 wiek, ułatwiony dostęp do informacji ale nie ... lepiej iść w zaparte.. Przypominam mieszkamy w bloku, systemy rekuperacji odzyskujące ciepło montowane są tylko w domach. Chcesz walczyć z systemem - wybuduj swój dom
Zrobił się mały offtop.. zbliża się zima i niestety osoby mieszkającę na niższych pietrach będą mieć huczącą wentylacje przez osoby które zablokowały ją w swoim mieszkanku
Pozdrawiam sąsiadów, co do komunikacji jest lepiej z roku na rok
Tak jestem świadom o istnieniu ludzi, którzy wmawiają sobie że kisząc się w swojej atmosferze czują się cieplej, niestety wiem..
Swoją drogą Kolego przeczytałeś coś więcej w tym temacie? Mamy 21 wiek, ułatwiony dostęp do informacji ale nie ... lepiej iść w zaparte.. Przypominam mieszkamy w bloku, systemy rekuperacji odzyskujące ciepło montowane są tylko w domach. Chcesz walczyć z systemem - wybuduj swój dom

Zrobił się mały offtop.. zbliża się zima i niestety osoby mieszkającę na niższych pietrach będą mieć huczącą wentylacje przez osoby które zablokowały ją w swoim mieszkanku
Pozdrawiam sąsiadów, co do komunikacji jest lepiej z roku na rok

A jednak się da. W sierpniu ma ruszyć linia autobusowa przez Orlińskiego.
To już cała Linia?
Kolejna mistyfikacja! Na Bohomolca przesunęli im 139, i jeszcze tramwaj zdublują. Na Dombroskiej dali im normalną linie prowadzącą przez całe miasto, do jakiegoś miejsca. I "Parking dla Wieśniaków zrobili" na połowie jezdni. A Tuu? Dalej będą spaliny, i hałas.

- Załączniki
-
- 198.jpg (205.57 KiB) Przejrzano 6531 razy
Ostatnio zmieniony 13 lip 2021, 16:07 przez hulajnoga, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie narzekaj. Dojazd do i z tramwaju będzie choć myślałem że dociągną go na dworzec w Czyżynach. Orlińskiego jest chyba zbyt wąska i kilka ciasnych zakrętów ma na trasie żeby zmieścić tam autobus 12 metrowy więc raczej dadzą coś krótszego a takim w bardziej uczęszczane rejony to by się jechało jak śledzie w puszce.
Taak. Dobra alternatywa dla taryfy, i postoju na awaryjnych, i chodniku w koło bloku.
Wróć do „Dzielnica Czyżyny w Krakowie - sprawy ważne dla mieszkańców”