Piknik Lotniczy Kraków - Czyżyny -opinie na forum - zwolennicy, przeciwnicy
Re: Piknik Lotniczy Kraków - Czyżyny -opinie na forum - zwolennicy, przeciwnicy
I wzajemnie.
Ostatnio zmieniony 07 lut 2022, 12:32 przez lrc1912, łącznie zmieniany 1 raz.
Ale o co tyle krzyku? Przecież zawsze można urządzić mistrzostwa modeli latających. Albo tak jak ostatnio w piątek pokaz 78 nowych merców. Na takie okazje teren idealny
Widzialem tez kilka razy ze na tym terenie odbywaja sie treningi chlopakow ktorzy lataja dronami... jakies slalomy, tyczki, tory przeszkod. Tez idealne miejsce na takie rzeczy.
- Wściekły Wąż
Kiedyś widziałem tam zlot (zjazd?) ciągników siodłowych, więc teren stał pusty nie będzie
.

Modele latające, drony są dla mięczaków i dzieci! Ja chce, żeby tu latały samoloty, a jak (niektórym mieszkańcom) nie pasuje, to walizka, sprzedaż mieszkania i są inne lokalizacje (bez imprez).
lrc1912 pisze:Ja chce, żeby tu latały samoloty
Ja chcę

Jednak przedszkole.
Przedszkole jest dla dzieci 

lrc1912 pisze:Modele latające, drony są dla mięczaków i dzieci! Ja chce, żeby tu latały samoloty, a jak (niektórym mieszkańcom) nie pasuje, to walizka, sprzedaż mieszkania i są inne lokalizacje (bez imprez).
Są też inne lokalizacje na mieszkanie. Np. Balice albo Pobiednik przy samym lotnisku. Codziennie gwarancja pokazów lotniczych.
A jak Ci brakuje atrakcji dla prawdziwych mężczyzn to wynajmij ten teren kibolom na ustawki.
Są też inne lokalizacje na mieszkanie. Np. Balice albo Pobiednik przy samym lotnisku. Codziennie gwarancja pokazów lotniczych.
A jak Ci brakuje atrakcji dla prawdziwych mężczyzn to wynajmij ten teren kibolom na ustawki.
Wynajmę teren Avii i niech sobie tam kibice poszaleją

Super że takie coś jest w Krakowie , za miasto nikt nie będzie jeździł żeby oglądać
Wróć do „Dzielnica Czyżyny w Krakowie - sprawy ważne dla mieszkańców”