Protest przeciwko wycince drzew przez Budimex w Czyżynach i negocjacje
Re: Protest przeciwko wycince drzew przez Budimex w Czyżynach i negocjacje
ekoterrorysci a gdzie żeście byli jak po drugiej stronie Stella drzewa padały ?
lrc1912 pisze:Te drzewa powinny zostać wycięte.
viewtopic.php?f=18&t=745&hilit=pas+awaryjny&start=110#p34757
A tych drzew nie bronicie? Są jakieś gorsze? Mniej wartościowe? Czy może po prostu lubicie decydować o nieswojej własności i dyktować innym co mają robić? Kto wam dał takie prawo? Uważacie się za jakichś nadludzi?
HIMALAJE HIPOKRYZJI!
Odnoszę wrażenie, że to całe szczekanie przez niektórych jest po prostu spowodowane tym, że ludzie się obudzili i zaczęli pilnować swojego interesu.
Podpisałem, jestem eko-terrorystom. Stop rozbuchanym deweloperom.
Niby co jest Twoje? Lotnisko czy działka na Orlińskiego? To jest właśnie zajmowanie się nieswoimi sprawami na nieswojej własności.lrc1912 pisze:Odnoszę wrażenie, że to całe szczekanie przez niektórych jest po prostu spowodowane tym, że ludzie się obudzili i zaczęli pilnować swojego interesu.
Potrafisz jakoś uzasadnić dlaczego chcesz zablokować wycinkę jednych drzew i jednocześnie wyciąć inne kilkaset metrów dalej? No bo skoro "pilnujesz swojego interesu" to jedynym logicznym wytłumaczeniem jest to że jesteś opłacony przez konkurencję żeby blokować budowę Bx. Innego wyjaśnienia nie ma (poza chorobą dwubiegunową albo czystą ludzką głupotą i bezinteresowną zawiścią - ale sugerowanie czegoś takiego byłoby niegrzeczne, pozostaje więc jedynie "swój interes").
Sugeruję na razie mniej pisać, a więcej czytać. Dzięki czytaniu można się nauczyć ortografii, co pozwala uniknąć kompromitacji przy tego rodzaju publikacjachtomo30 pisze:Podpisałem, jestem eko-terrorystom. Stop rozbuchanym deweloperom.

Drodzy "aktywiści" sami sobie wystawiacie piękną laurkę

D89 pisze: Potrafisz jakoś uzasadnić dlaczego chcesz zablokować wycinkę jednych drzew i jednocześnie wyciąć inne kilkaset metrów dalej?
Potrafię! Ale nie będę tego robił komuś, komu trzeba tłumaczyć jak dziecku, a on i tak nie rozumie.
DB89 zapytam Cie ponownie i postaram się zrobić to poprawnie stylistycznie i gramatycznie.
Ile Ci płaci budimex za pisanie tych farmazonów ?
I jeszcze jedno.
Jak to jest być trolem ?
I na koniec.
Czujesz czasami jaką ludzie mają z Ciebie bekę ?
Ile Ci płaci budimex za pisanie tych farmazonów ?
I jeszcze jedno.
Jak to jest być trolem ?
I na koniec.
Czujesz czasami jaką ludzie mają z Ciebie bekę ?
Darujmy sobie personalne wycieczki
tomo30 pisze:... i postaram się zrobić to poprawnie stylistycznie i gramatycznie...
Nie przedrzeźniaj innych, że czegoś nie potrafią, jak sam tego nie potrafisz.
Szpikujesz zdania masą "i", a post wcześniej napisałeś "jestem eko-terrorystOM" (zasada -ą/-om).
Swietnie to ująłeś DarthMoon. Napisałem jak baran i w kolejnym poście sam z tego zrobiłem bekę, czego już nie wyłapałeś profesorze.
Przedrzeźniałem sam siebie. Teraz przepraszam, sam siebie .
W porównaniu do trola promującego betonową dżunglę dookoła mój błąd ortograficzny (na pewno nie ostatni) jest zaprawdę godny pogardy.
Przedrzeźniałem sam siebie. Teraz przepraszam, sam siebie .
W porównaniu do trola promującego betonową dżunglę dookoła mój błąd ortograficzny (na pewno nie ostatni) jest zaprawdę godny pogardy.
Wróć do „Dzielnica Czyżyny w Krakowie - sprawy ważne dla mieszkańców”