Ogólnodostepne miejsca postojowe wzdłuż ul. Orlińskiego Kraków - ZIKiT ogłasza przetarg
Re: Ogólnodostepne miejsca postojowe wzdłuż ul. Orlińskiego Kraków - ZIKiT ogłasza przetarg
Dobre i 81 miejsc . Super .
Re: Ogólnodostepne miejsca postojowe wzdłuż ul. Orlińskiego Kraków - ZIKiT ogłasza przetarg
Skąd info że będzie tylko 81 miejsc ?
Wiem ze obrazek jest nie wyraźny ale jak się przypatrzeć to tych miejsc jest nieco więcej

Wiem ze obrazek jest nie wyraźny ale jak się przypatrzeć to tych miejsc jest nieco więcej
Re: ZIKiT ogłasza przetarg na miejsca postojowe wzdłuż ul. Orlińskiego w Krakowie
81 jest w opisie zadania. Z tą mapką jest coś nie tak, bo wzdłuż ogrodzenia hangaru nie ma miejsca na miejsca postojowe. Teren hangaru jest zbyt blisko ulicy.
Naliczyłem 171 miejsc. Jaki problem jest w tym aby przesunąć ogrodzenie hangaru albo przesunąć drogę?
Ogólnodostepne miejsca postojowe wzdłuż ul. Orlińskiego Kraków - kiedy budowa
A wiadomo kiedy ma ruszyć budowa tych miejskich miejsc parkingowych od strony Medweckiego?
Może nie jest to normalne ale bardzo potrzebne. Już teraz sporo osób nie ma gdzie parkować a co będzie kiedy oddadzą resztę budynków i wszyscy zaczną tu mieszkać.
Parking przy ulicy Orlińskiego - informacje o budowie miejsc postojowych
Czy ktoś ma jakieś informacje na temat inwestycji - nowego parkingu na ulicy Orlińskiego? (czytałam, że sfinansuje ją Miasto)
na stronie zikitu ta inwestycja jest zaplanowana na ten rok.
nazwa
Budowa miejsc postojowych wzdłuż ul. Bolesława Orlińskiego
opis
Finansowanie w 2017 r.: 490 000 zł
Zakres rzeczowy w 2017 r.:
Wykonanie 81 miejsc postojowych o wymiarach 2,5 m x 5 m wzdłuż ul. Orlińskiego wraz z przebudową chodnika i uzbrojenia terenu na odcinku o dł. 230 m i szer. 2m.
1) Uzyskanie ostatecznej decyzji o ZRID.
2) Zawarcie umowy na wykonanie robót budowlanych.
3) Wykonanie robót budowlanych.
4) Przyjęcie zawiadomienia o zakończeniu budowy.
Efekt w 2017 r.:
Wybudowanie miejsc postojowych wzdłuż ul. Orlińskiego
nazwa
Budowa miejsc postojowych wzdłuż ul. Bolesława Orlińskiego
opis
Finansowanie w 2017 r.: 490 000 zł
Zakres rzeczowy w 2017 r.:
Wykonanie 81 miejsc postojowych o wymiarach 2,5 m x 5 m wzdłuż ul. Orlińskiego wraz z przebudową chodnika i uzbrojenia terenu na odcinku o dł. 230 m i szer. 2m.
1) Uzyskanie ostatecznej decyzji o ZRID.
2) Zawarcie umowy na wykonanie robót budowlanych.
3) Wykonanie robót budowlanych.
4) Przyjęcie zawiadomienia o zakończeniu budowy.
Efekt w 2017 r.:
Wybudowanie miejsc postojowych wzdłuż ul. Orlińskiego
Dziękuję za wiadomość, oby zrealizowano tą inwestycję! byłoby super
wojtekf pisze:Naliczyłem 171 miejsc. Jaki problem jest w tym aby przesunąć ogrodzenie hangaru albo przesunąć drogę?
Nie da się od tak przesunąć ogrodzenia hangaru, trze baby zmienić granicę działki.
Wróć do „Dzielnica Czyżyny w Krakowie - sprawy ważne dla mieszkańców”