Cześć,
zachęcam do oddania głosu na zamontowanie czujnika jakości powietrza na naszym osiedlu.
Akcja jest prosta: Aviva zamontuje czujnik w 100 lokalizacjach które zdobędą największą ilość głosów. Dane pobrane z czujnika są dostępne na stronie:
https://map.airly.eu/pl/#
Głosowanie na lokalizacje przy O10 jest dostępne pod linkiem:
https://wiemczymoddycham.pl/glosowanie/cac61ca8-abd9-4160-8f87-5203427849dc?
Czujnik jakości powietrza na osiedlu Avia / Orlińskiego - głosujmy żeby założyli
Re: Czujnik jakości powietrza na osiedlu Avia / Orlińskiego - głosujmy żeby założyli
Faktycznie nie ma czujnika na naszym osiedlu i w jego najbliższej okolicy
W zasadzie całkiem spoko inicjatywa, choć pewnie tak czy inaczej czujnik wreszcie się pojawi, przy tej liczbie mieszkańców.
Re: Czujnik jakości powietrza na osiedlu Avia / Orlińskiego - głosujmy żeby założyli
Hej,
Również zagłosowałem.
Prośba do Ciebie Kamil... Trzeba by to zamieścić na wszystkich forach Avii oraz Orlińskiego , bo bez tego mało kto się dowie o temacie!
Również zagłosowałem.
Prośba do Ciebie Kamil... Trzeba by to zamieścić na wszystkich forach Avii oraz Orlińskiego , bo bez tego mało kto się dowie o temacie!
Ostatnio zmieniony 08 gru 2017, 11:37 przez slwk, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Nie róbmy spamu na forach, będziemy promować ten temat ;)
Powód: Nie róbmy spamu na forach, będziemy promować ten temat ;)
Faktycznie wygląda na to, że akurat u nas na osiedlu nie ma żadnego czujnika jakości powietrza, a nawet w bezpośrednim sąsiedztwie, więc może i by się coś takiego przydało
Swoją drogą, dzisiaj rano niezłe powietrze w Krakowie, jak widać po mapce.

Też myślę, że nie ma co wrzucać informacji o tym na wszystkich forach, bo to straszny bałagan robi

Też myślę, że nie ma co wrzucać informacji o tym na wszystkich forach, bo to straszny bałagan robi
Glosujmy glosujmyy ! Taki czujnik to super sprawa.... nic nas to nei kosztuje a jak sie sprezymy to mozemy wskoczyc do top100!
Jezeli jest możliwość to prośba do admina o przeniesienie tematu do dzialu ogólnego, wtedy więcej osob dowie się o akcji, czas jest do 22 grudnia
Głos oddany.
Jesteśmy na 150 pozycji.
Jesteśmy na 150 pozycji.
Wróć do „Dzielnica Czyżyny w Krakowie - sprawy ważne dla mieszkańców”