Budimex Nieruchomości - opinie o deweloperze

Zakup nowego lub używanego mieszkania w Krakowie Czyżynach i innych lokalizacjach: umowy deweloperskie i rezerwacyjne, kredyty hipoteczne, Mieszkanie dla Młodych, utrzymanie mieszkania, wady i zalety.
zagi

Re: Współpraca z Developerem Budimex Kraków - opinie

Postautor: zagi » 28 lut 2016, 10:25

jak gdzies cos czytasz to dobrze wkleic linka , żeby wszyscy mogli poczytac te rewelacje : :lol:

bo ja ostatnio czytałem , że na starym lotnisku na czyzynach maja lądować spodki ufoludków

Ogrodniczka

Re: Budimex Nieruchomości - opinie o deweloperze

Postautor: Ogrodniczka » 03 mar 2016, 13:48

Ukryte koszty? Nic nie wiem na ten temat. Do tej pory nie mieliśmy żadnych problemów, ale jesteśmy przed odbiorem, więc dużo przed nami..... Owszem jest opóźnienie, ale wszyscy pewnie mamy nadzieję, że terminy zostaną dotrzymane. Ktoś rzeczywiście na forum pisał, że notariusz jest drogi, nie wiem nie porównywałam. Podejrzewam, że wielu z nas czeka na relacje z odbioru mieszkań z O4. Dlatego liczymy na Was drodzy sasiedzi. Trzeba mieć zdrowe podejście do tematu i trochę dystansu do internetowych rewelacji.

Wróć do „Kupno mieszkania, umowy z deweloperem, kredyty hipoteczne, program MdM”