Negocjacje ceny z deweloperem - Budimex
Re: Negocjacje ceny z deweloperem - Budimex
A czy ktoś się może pytał o te miejsca parkingowe co aktualnie znajdują się na pasie startowym i są ogrodzone ?
ATM pisze:Ze swojej strony mogę jedynie wyrazić nadzieję, że nie będzie sytuacji jak na Avii 6 gdzie część mieszkańców zakupiło miejsca a część "żeruje" na chodnikach.. skutkuje to tym, że m.in kobiety z wózkami muszą poruszać się po ulicy.
Tak byłem i widziałem - za fajnie to nie wygląda. Pewnie i u nas tak będzie. Ale kogo to wina? Tego co nie stać na miejsce, czy dewelopera który powinien jednak o tym pomyśleć projektując osiedle... widziałem jakie graty tam stoją, wątpię żeby ich właściciele chcieli (mieli z czego) płacić kilkukrotność wartości auta za miejsce

Myślę, że ciężko tu jednoznacznie wskazać winę.. każdy ma swoje racje.. jak najbardziej masz racje, że niestety nie każdy może sobie na to pozwolić.. podejrzewam, że wiele osób które się zdecydowały na zakup trochę nad tym myśleli.. nikomu do portfela nie zaglądam
chodziło mi przede wszystkim o to, że z fajnie by było gdyby panował należyty porządek
Hehehe no jasne, chętnie bym coś sobie 'wybrał' za 50k
wojtekf przyznam, że też mnie ten parking na pasie startowym ale jest on na razie dość prowizoryczny więc wiele się tam może wydarzyć

Hehehe no jasne, chętnie bym coś sobie 'wybrał' za 50k

wojtekf przyznam, że też mnie ten parking na pasie startowym ale jest on na razie dość prowizoryczny więc wiele się tam może wydarzyć

Wróć do „Kupno mieszkania, umowy z deweloperem, kredyty hipoteczne, program MdM”