marża: 2,35%
prowizja: 2%
i niestety te same opłaty związane z wyceną nieruchomości 400,00 zł + 200 zł za każdą transzę - to jest dla mnie rozbój w biały dzień

Greg pisze:Ja miałem brać mieszkanie w Orlińskiego 9 jednak zdecydowałem się ostatecznie na Czyżyny Park.
Nowy pisze:Greg pisze:Ja miałem brać mieszkanie w Orlińskiego 9 jednak zdecydowałem się ostatecznie na Czyżyny Park.
@Greg, co to takiego Czyżyny ParkJeśli jakaś nowa inwestycja w okolicy, to może wrzuć na forum
Małgorzatka pisze:ja na razie byłam w PKO BP tylko
marża: 2,35%
prowizja: 2%
i niestety te same opłaty związane z wyceną nieruchomości 400,00 zł + 200 zł za każdą transzę - to jest dla mnie rozbój w biały dzień- mega podnosi to koszt kredytu
Małgorzatka pisze:Póki co nie - jakiś opór mam
Przejdę się do BDX - ale z tego co przeanalizowałam to co wkleiłeś, to pi razy oko to samo - czyli bez szału.
Greg pisze:To było u doradcy w BDX, jeśli chodzi o moją ofertę to jeszcze jej nie znam![]()
Małgorzatka pisze:Greg pisze:To było u doradcy w BDX, jeśli chodzi o moją ofertę to jeszcze jej nie znam![]()
Co to znaczy?
Greg pisze:Małgorzatka pisze:Greg pisze:To było u doradcy w BDX, jeśli chodzi o moją ofertę to jeszcze jej nie znam![]()
Co to znaczy?
Ja biorę mieszkanie w Centralna Park.
Biorę w MDM na 2017r.
Dlatego nie mogę złożyć wniosku o kredyt wcześniej niż po 1 Stycznia 2017r.
morth pisze:Greg pisze:Małgorzatka pisze:Co to znaczy?
Ja biorę mieszkanie w Centralna Park.
Biorę w MDM na 2017r.
Dlatego nie mogę złożyć wniosku o kredyt wcześniej niż po 1 Stycznia 2017r.
Trochę nie ogarniam co ma jedno do drugiego. Przecież jak się bierze kredyt z mdm a czekasz na inwestycę np. 2 lata a starasz się o niego w 2015 natomiast zakończenie robót i ostatnia transza jest w 2017 roku (dla przykładu) to bank rezerwuje kwotę z funduszu na 2017 rok ( a nie na 2015) i robi to z wyprzedzeniem własnie tym 2 letnim.
Chyba że przez ostatni 1,5 roku się to aż tak mocno zmieniło?
Wróć do „Kupno mieszkania, umowy z deweloperem, kredyty hipoteczne, program MdM”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości