Sprawdzeni fachowcy do wykończenia mieszkania - Kraków Czyżyny
-
Sprawdzeni fachowcy do wykończenia mieszkania - Kraków Czyżyny
Czy są na forum osoby zadowolone z wykończenia mieszkania przez fachowców i mogłyby kogoś polecić? Potrzebujemy ekipy do kompleksowego wykończenia 2-pokojowego mieszkania, ok. 45 m2. Nie mamy za bardzo znajomych, którzy poleciliby nam jakaś firmę sprawdzoną, terminową i porządną :/ za każdą pomoc będę wdzięczna! Jak ktoś nie chce reklamować tutaj to proszę o pw. 

Re: Sprawdzeni fachowcy do wykończenia mieszkania - Kraków Czyżyny
Znajomy zajmuje się mieszkaniami. Jest dokładny i wykonuje wszystkie prace wykończeniowe - płytki, malowanie, szpachle i co tam sobie wymyślisz. Nie wiem jak z terminami, bo w tej branży zawsze jest co robić.
NataliaMaria pisze:Czy są na forum osoby zadowolone z wykończenia mieszkania przez fachowców i mogłyby kogoś polecić? Potrzebujemy ekipy do kompleksowego wykończenia 2-pokojowego mieszkania, ok. 45 m2. Nie mamy za bardzo znajomych, którzy poleciliby nam jakaś firmę sprawdzoną, terminową i porządną :/ za każdą pomoc będę wdzięczna! Jak ktoś nie chce reklamować tutaj to proszę o pw.
Jestem w podobnej sytuacji jak coś proszę o wiadomość na pw z poleceniami

NataliaMaria pisze:Czy są na forum osoby zadowolone z wykończenia mieszkania przez fachowców i mogłyby kogoś polecić? Potrzebujemy ekipy do kompleksowego wykończenia 2-pokojowego mieszkania, ok. 45 m2. Nie mamy za bardzo znajomych, którzy poleciliby nam jakaś firmę sprawdzoną, terminową i porządną :/ za każdą pomoc będę wdzięczna! Jak ktoś nie chce reklamować tutaj to proszę o pw.
Ja również szukam ekipy która wykańcza mieszkania: flizy, gładzie, przeróbki instalacji wod-kan. Proszę o kontakt jeżeli ktoś ma już zrobione mieszkanie, jest zadowolony i może polecić taką ekipę.
Polecenie fachowców - dobry fliziarz w Krakowie - szukam
Witam. W lutym odbieramy klucze do mieszkania na Avia 5 czy możecie polecić jakiegoś dobrego fliziarza? I napisać jakieś przybliżone kwoty za 1m2 układanka płytek?
Widzę że administrator usunął mój wpis odnośnie fachowca jeśli ktoś chce dobrego godnego fachowca to proszę na priv a swoją drogo dowiem się czemu zostala usunięta treść wpisu i napiszę Pozdrowienia dla admina
Witam.
Odświeżę trochę temat. Czy mógłby ktoś polecić firmę wykończeniową? Na forum nie ma tego zbyt wiele
Odświeżę trochę temat. Czy mógłby ktoś polecić firmę wykończeniową? Na forum nie ma tego zbyt wiele
Witam,
proszę o kontakt na sylwiaag_01@wp.pl podam Panu namiar na sprawdzoną ekipę. Pozdrawiam.
proszę o kontakt na sylwiaag_01@wp.pl podam Panu namiar na sprawdzoną ekipę. Pozdrawiam.
Przesyłam mój adres e-mail może tak będzie łatwiej o kontakt. tomek02kr@gmail.com
Wróć do „Urządzenie mieszkania - ogólne dyskusje”