Mam pytanie, ostatnio na forum pojawił się temat tego, czy warto kupować pralkosuszarkę, taką jak np.
tutaj. Do tej pory nie rozważałem zakupu takiego sprzętu, ale być może faktycznie ma to sens, skoro nie trzeba bawić się w rozwieszanie prania, przechowywać suszarki, trzymać to w domu czy na balkonie...
Ma ktoś doświadczenia z takim urządzeniem i może o tym napisać jakieś opinie

Z jednej strony takie sprzęty są dosyć drogie, przynajmniej w porównaniu do normalnych pralek, jak się zepsują, to strata większa, a pewnie skoro dwa w jednym, to i możliwość awarii większa

Z drugiej byłaby o chyba wygoda, nie lubię rozwieszać prania, a później jakoś powoli idzie mi jego ściąganie i ta suszarka zwykle sobie gdzieś stoi na balkonie lub w mieszkaniu...

Doradzi ktoś czy zakup takiego urządzenia ma sens i czy ono się sprawdza, bo nie wiem czy warto kupić pralkosuszarkę czy nie, a jeśli już, to jakiej firmy najlepiej - Samsung, Candy, LG, a może Bosch lub Electrolux?
Co jest jeszcze dla mnie ważne, można kupić małe pralko-suszarki, których głębokość jest poniżej 45 cm, wcześniej zawsze myślałem, że to zawsze będzie jakieś wielkie urządzenie, które zajmie mi pół łazienki, tymczasem nie jest tak źle