Witam!
Już prawie tydzień cały czas w dzień i w nocy w garażu podziemnym Avia 8 (ktory jest w trakcie budownictwa) miga i brzmi czujnik nadmiaru spalin.
W odpowiedź na zgłoszenie o nieprawidłowo dziłającym czujniku pracownik Budimexu w biurze poprostu śmieje się ze mnie mi w twarz.
Dzwoniłem do Sekretariatu Straży Pożarnej. Powiedzieli zadzwonić na numer alarmowy, ale myślę że nie jest to alarm.
Może ktoś mi coś poleci? Bardzo denerwuje mnie ten dzwięk, nie mogę spać.
Piszczy czujnik nadmiaru spalin w garażu podziemnym - Avia 8
-
Re: Piszczy czujnik nadmiaru spalin w garażu podziemnym - Avia 8
U mnie też to niestety mocno słychać. Potwierdzam, że faktycznie jest to dość irytujące.
Ciekawe, że to z garażu dochodzi.. Początkowo myślałem, że to może osprzęt wentylacji na dachu A8...
Ciekawe, że to z garażu dochodzi.. Początkowo myślałem, że to może osprzęt wentylacji na dachu A8...
Re: Piszczy czujnik nadmiaru spalin w garażu podziemnym - Avia 8
twardowsky pisze:U mnie też to niestety mocno słychać. Potwierdzam, że faktycznie jest to dość irytujące.
Nie. Poszedłem do tego garażu z ochroniarzem w sobotę. Widziałem i słyszałem wzystko sam (i zrobiłem to zdjęńcie).
Niestety nie nagrałem filmik.
Dziwi mnie zachowanie budimexu. Mowią że nie jest to możliwe i nie chcą podnieść swoją dupę, przejść 50 metrów i sprawdzić
Wróć do „Osiedle Avia - forum mieszkańców inwestycji”