Lodowisko w Kraków Arenie w Czyżynach
Lodowisko w Kraków Arenie w Czyżynach
Jakby ktoś chciał się rozerwać, to w jest teraz urządzone lodowisko w Kraków Arenie, więcej szczegółów można znaleźć pod podanym linkiem. Był już ktoś i może się podzielić wrażeniami? 

Re: Lodowisko w Kraków Arenie w Czyżynach
Byłam i jak to się mówi du*y nie urywa.... fakt tanio ale ludzi tyle, ze nie ma jak pojeździć
ale rozumiem, ze większość przychodzi by zobaczyć obiekt. Wolę jednak lodowisko Cracovii 

Na Cracovii jak bywałem w ubiegłych latach też zawsze był tłum. W Kraków Arenie jest większy?
Zdecydowanie większy. Myślę, że na Cracovii teraz będzie mniej ludu bo duża część przeszła na Arenętomasz pisze:W Kraków Arenie jest większy?

Ale jakby nie patrzeć, pasuje się przejść chociaż raz na lodowisko w naszej Arenie i zobaczyć jej ogrom z poziomu boiska 

W Arenie są kolejki i to spore ale przede wszystkim do wypożyczalni (mam na myśli "godziny szczytu" - wekend) do samego wejścia na tafle jest okey
Na cracovii są duże kolejki też do wypożyczalni..

Na cracovii są duże kolejki też do wypożyczalni..
Ja mam swoje łyżwy więc kolejek nie miałam ale co najgorsze na arenie to to że nie masz żadnej szatni i musisz wszystko zostawić "pod ławką"
Czyli jednak nie jest aż tak kolorowo
Faktycznie, mogli pomyśleć o jakieś szatni, ale teraz już wiem jak się przygotować przed pójściem tak i że najlepiej z własnymi łyżwami
A sama hala się podoba?

Dla mnie hala wygląda na niedokończoną... te gołe mury z zewnątrz... a w środku też mnie nie porwała może dlatego, ze innych nie widziałam 

Byłem na meczu siatkówki i wg mnie z poziomu 43 rzędu prezentuje się naprawdę okazale. Z zewnątrz trochę rzucają się w oczy instalacje pod ażurową "powłoką", ale chyba teraz taka moda 

Wróć do „Wydarzenia, atrakcje, pomysły na czas wolny w Czyżynach”