Pozwolenie na użytkowanie nowego budynku dla banku - Avia 5

Forum dla przyszłych mieszkańców i osób zastanawiających się czy kupić mieszkanie na osiedlu Avia 5 Budimexu w Krakowie.
prusolka

Pozwolenie na użytkowanie nowego budynku dla banku - Avia 5

Postautor: prusolka » 26 kwie 2017, 14:47

Witam, czy ktoś z mieszkańców Avia 5 zwrócił się do Budimexu o "pozwolenie na użytkowanie budynku" potrzebne dla banku w którym kredytowanie jest mieszkanie i otrzymał ten dokument mailem?

dudicom

Re: Pozwolenie na użytkowanie nowego budynku dla banku - Avia 5

Postautor: dudicom » 27 kwie 2017, 8:19

Tak, mam skan pozwolenia, tylko nie wiem cz w wiadomosci prywatnej na forum przejdzie. Aha, mi pani z banku powiedziała ze potrzebne będzie pozwolenie na użytkowanie (plus zaświadczenie że decyzja ta się uprawomocniła się) oraz pełnomocnictwo osoby która podpisywała akt notarialny z ramienia BDMX (tylko w przypadku gdy ta osoba nie jest wymieniona w KRS-ie Dewelopera).

nadka

Postautor: nadka » 27 kwie 2017, 10:07

Mocno komplikuje Wam życie bank, u mnie wystarczyło tylko podejść do nich z zaświadczeniem z sądu o utworzeniu księgi wieczystej.

dejvid1980

Postautor: dejvid1980 » 27 kwie 2017, 12:30

dokładnie ja tylko musiałem dostarczyć do banku tylko akt przeniesienia własności i jak bedą wpisy do ksiag wieczystych to dostarczyc to i tyle temat z bankiem zamkniety

Wróć do „Avia 5 (etap IV) - forum mieszkańców budynku”