Avia 5 - miejsce, w którym mieszkańcy mogą się poznać
Re: Avia 5 - miejsce, w którym mieszkańcy mogą się poznać
Robu, just - w których klatkach macie mieszkania?:)
HMMM, No ja jestem z klatki I.
I widzę, że póki co jestem osamotniona.

Klatka A - 5 piętro
Jak już ktoś jest z klatki A to tym bardziej miło powitać.

Witam przyszłych mieszkańców osiedla Avia 5
a szczególnie tych z klatki H. Czy ktoś wie jak wyglądają prace nad naszym budynkiem? Czy coś w w wykopanej "dziurze" się dzieje?

Budimex opublikował świeże zdjęcia z Avii 5...piszą ze z 28 stycznia:
http://www.budimex-nieruchomosci.pl/krakow-osiedle-avia-5/zobacz-swoje-osiedle.html
http://www.budimex-nieruchomosci.pl/krakow-osiedle-avia-5/zobacz-swoje-osiedle.html
Witam
Wszystkich przyszlych sasiadow
chakan
Nie jestes juz sam:) chyba bedziemy mogli wypic piwko na ogrodku przy kawalku miesa z grila:) mnie tez zastanawia i troche przeraza ten smietnik tuz obok wejscia do klatki:( liczmy ze nie bedzie zle i ze nie bedzie czuc i ze beda drzwi odzielajace od windy i schodow:)
Wszystkich przyszlych sasiadow
chakan
Nie jestes juz sam:) chyba bedziemy mogli wypic piwko na ogrodku przy kawalku miesa z grila:) mnie tez zastanawia i troche przeraza ten smietnik tuz obok wejscia do klatki:( liczmy ze nie bedzie zle i ze nie bedzie czuc i ze beda drzwi odzielajace od windy i schodow:)
młody - miło poznać;) Piwko zawsze - mam nadzieję, że bez niepotrzebnych oparów;) Kolejny plus to bliska odległość od planowanych stojaków rowerowych. Pozdrowienia!
Witam przyszłych sąsiadów,
ktoś z klatki f już tutaj zaglądał?
ktoś z klatki f już tutaj zaglądał?

Witaj pluczak z klatki F jeszcze tutaj nikogo nie było.
Pozdrawiam, klatka H
Pozdrawiam, klatka H
młody -
może jakieś spotkanie przy piwku jeszcze przed wprowadzeniem? Można by obgadać sprawę wykończenia mieszkań, wymienić wiedzę, etc. Zresztą dotyczy to także pozostałych sąsiadów:)
może jakieś spotkanie przy piwku jeszcze przed wprowadzeniem? Można by obgadać sprawę wykończenia mieszkań, wymienić wiedzę, etc. Zresztą dotyczy to także pozostałych sąsiadów:)
Wróć do „Avia 5 (etap IV) - forum mieszkańców budynku”