Cześć,
Mam pytanie do właścicieli miejsc w hali garażowej Avii 5: może ktoś ma do odstąpienia takie miejsce na max 1 tydzień w sierpniu? Chodzi o jednorazowy wynajem a co do kosztów takiej przysługi oczywiście się dogadamy.
P.S. Jest okres wakacyjny więc może ktoś w drugiej połowie sierpnia i tak nie będzie korzystał z tego miejsca więc z chęcią bym z niego skorzystał.
Pozdrawiam!
Miejsce w garażu podziemnym Avia 5 - możliwość wynajmu na krótki okres?
Re: Miejsce w garażu podziemnym Avia 5 - możliwość wynajmu na krótki okres?
pls wyslij mi maila na rskalik@gmail.com
W międzyczasie zobacze co da sie w tym temacie zrobic bo mam miejsce w garazu pod avia 5 i zapytam najemce czy bedzie z niego korzystal
W międzyczasie zobacze co da sie w tym temacie zrobic bo mam miejsce w garazu pod avia 5 i zapytam najemce czy bedzie z niego korzystal
ja mam teraz w lipcu teraz od 9.07 do końca lipca
.malami pisze:ja mam teraz w lipcu teraz od 9.07 do końca lipca
Dzięki za propozycję ale to musi być w terminie sierpniowym, od 15 lub 16 sierpnia br. na ok. tydzień.
dudicom pisze:.malami pisze:ja mam teraz w lipcu teraz od 9.07 do końca lipca
Dzięki za propozycję ale to musi być w terminie sierpniowym, od 15 lub 16 sierpnia br. na ok. tydzień.
Jedziesz na wakacje i chcesz garazowac swoje auto? Jak tak, to moze bedzie Ci odpowiadac parking podziemny pod innym blokiem? Ja swoje auto na ten czas przeparkuje, bo i tak z niego nie korzystam.
knd pisze:dudicom pisze:.malami pisze:ja mam teraz w lipcu teraz od 9.07 do końca lipca
Jedziesz na wakacje i chcesz garazowac swoje auto? Jak tak, to moze bedzie Ci odpowiadac parking podziemny pod innym blokiem? Ja swoje auto na ten czas przeparkuje, bo i tak z niego nie korzystam.
Nie

-
Witam, ja mam do wynajęcia wolne miejsce. Można dzwonić 889659655
Wróć do „Avia 5 (etap IV) - forum mieszkańców budynku”