Imprezy od strony piaskownicy - Avia 5
Imprezy od strony piaskownicy - Avia 5
Fajnie macie widze w tym bloku; imprezy od strony małego placu zabaw to nawet dają często nieźle w kość mieszkańcom z Avii 6; rok temu jakiś kretyn codziennie puszczał w dzień na parterze jakiś "ciężki życiowo" Polski rap i rodzice z dziećmi chcąc nie chcąc musieli słuchać tego badziewia w piaskownicy; teraz w majówke parter i pierwsze piętro; na parterze napruci studenciaki przy otwartym balkonie śpiewają jakieś swoje gówniane przyśpiewki na całe osiedle, a na pierwszym piętrze discoteka na całego przy otwartym balkonie. Współczuje.
Re: Imprezy od strony piaskownicy - Avia 5
Oooo!

Dwie kolejne meliny w osiedlu!

Dwie kolejne meliny w osiedlu!

-
Cześć, to ja jestem tym kretynem od "CIEŻKIEGOZYCIOWORAPU" Bardzo się ciesze ze zwracasz uwagę na muzykę, to znaczy ze twój gust muzyczny musi być wysublimowany. Jeśli masz jakiś problem z tym ze leci muzyka zapraszam na pogawędkę. Ja w przeciwieństwie do ciebie nie obrażam ludzi o których nic nie wiem, a zrobienie parapetówki to jeszcze nie jest koniec świata, no ale tak już bywa gdy się jest 40 letnim malkontentem któremu już nic pewnie w życiu nie pozostało prócz kredytu na jedno z mieszkań na Avia oraz (zgaduje) kilku ostatnich kłaczków na głowie. Polecam oglądnąć film pt "Fanatyk" może coś się o sobie dowiesz.
Ja w przeciwieństwie do ciebie nie obrażam ludzi o których nic nie wiem
Chyba właśnie to zrobiłeś kilka razy w swoim poście
Ostatnio zmieniony 25 cze 2018, 23:43 przez slwk, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Polecam od razu dzwonić po policję, Panowie szybko podejmują interwencję. Nie będę się teraz czaić i będę zgłaszać, bo w przypadku niektórych mieszkań "kultura" ich lokatorów woła o pomstę o nieba.
Wróć do „Avia 5 (etap IV) - forum mieszkańców budynku”