dudicom pisze:gucio pisze:Na O1 kupila Alma kilka lokali i je laczyli ale teraz po tym wszystkim to nie wiem co bedzie ..
To O1 jakieś pechowe...
Akurat pechowa Alma

Nie dołuj bardziej ludzi

dudicom pisze:gucio pisze:Na O1 kupila Alma kilka lokali i je laczyli ale teraz po tym wszystkim to nie wiem co bedzie ..
To O1 jakieś pechowe...
Ekspresjah pisze: Na Dąbiu, gdzie teraz mieszkam, są dwa takie punkty i będzie mi ich brakowało... (tak jak i Spara, Żabki, Biedronki, Delikatesów Podwawelskich, apteki, sklepu Metallic - ze wszystkim, co nagle może przydać się w domu, szewca). Choć może na sąsiednich osiedlach znajdziemy takie sklepiki?
ngy16687 pisze:Chyba zmartwię, ale Avie zbudowano na pustyni i ogrodzono wysokim płotem. Ani szewca ani kowala, ani zieleniaka, dookoła tylko beton, a za płotem kompletnie nic.Jest szansa, że z Twoim planem wszystko powstanie, chociaż mam poważne obawy do delikatesów Podwawelskich. Z dzierżawą pod obwoźne stragany też widzę problem, bo wielu kowbojów ma już długoterminowe ustne umowy na postoje dla koni
Wróć do „Avia 5 (etap IV) - forum mieszkańców budynku”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości