Szkaradne windy na Avii 5 - czy będą jeszcze zmieniane?

Forum dla przyszłych mieszkańców i osób zastanawiających się czy kupić mieszkanie na osiedlu Avia 5 Budimexu w Krakowie.
MP2017

Re: Szkaradne windy na Avii 5 - czy będą jeszcze zmieniane?

Postautor: MP2017 » 18 sty 2018, 14:05

Jasne, zgadzam się z Waszymi powyższymi opiniami, że najważniejsza jest użyteczność, ale trzeba przyznać, że Bx odwalił manianę, bo mógł ładniejszą windę wybrać. Mamy ładne osiedle, elewacja ok, w korytarzu też nie ma co narzekać, ale jak się winda otworzy to mam wrażenie, że cały czar pryska. To jest oczywiście moje zdanie i możecie się z nim nie zgadzać, ale tak właśnie jest.

AsiaMieszko

Postautor: AsiaMieszko » 18 sty 2018, 18:16

dokladnie tak jak napisal Mp 2017, podpisuję sie pod kazdym slowem!

Tommy

Postautor: Tommy » 18 sty 2018, 18:43

Tym bardziej, że pewnie różnica w cenie tych brzydkich blach wewnętrznych a znacznie ładniejszą nierdzewką, to raczej znikomy procent kosztu całej windy, więc wiele nie zaoszczędzili.

MP2017

Postautor: MP2017 » 28 sty 2018, 13:27

Wszystko potrafię zrozumieć, że Bx zafundował nam najbrzydszą windę jaką tylko mógł i w ogóle, ale nie potrafię zrozumieć dlaczego ktoś ją jeszcze niszczy. Nie wiem czy specjalnie czy nie, ale ktoś porysował drzwi (wcześniej były już porysowane), ślady są świeże. Jeśli było to celowe, to apeluję do tej osoby, aby porysowała sobie ostrym narzędziem drzwi wewnętrzne do mieszkania, a od miejsc, rzeczy i przedmiotów wspólnych niech się trzyma z daleka :evil: :evil: :evil: :evil:

Wróć do „Avia 5 (etap IV) - forum mieszkańców budynku”