Terminy na odebranie mieszkań od dewelopera Budimex w budynku Avia 5
Re: Terminy na odebranie mieszkań od dewelopera Budimex w budynku Avia 5
Klatka B - odbior 16 luty
Ktoś może wie od kiedy będą oddawać klatke C ? Widziałem już terminy dla pozostałych klatek, ale na temat klatki "C" nikt nic nie napsiał.
Dzwoniłam do Budimexu w sprawie terminu odbioru klatki C, według Pani ktora odebrała na pewno po 20 lutego ale nie wie nic na 100%
Klatka C rowniez 22:) zycze powodzenia
Ktoś z klatki D odbierał?
-
Witam,
Ile osób odebrało już mieszkanie w klatce I ? W poniedziałek dzwoniłam do Budimexu i Pani zapewniała mnie, że wszystkie mieszkania zostaną odebrane do końca lutego, zaczynam jednak mieć poważne wątpliwości czy tak się rzeczywiście stanie. Zostało już im tylko 3 dni na zaproszenie przyszlych lokatorów, uwzględniając tygodniowy termin. Czy jeśli okaze sie, że nie oddadzą wszystkich mieszkań do końca lutego, są przewidziane jakieś kary za opóznienie?
Ile osób odebrało już mieszkanie w klatce I ? W poniedziałek dzwoniłam do Budimexu i Pani zapewniała mnie, że wszystkie mieszkania zostaną odebrane do końca lutego, zaczynam jednak mieć poważne wątpliwości czy tak się rzeczywiście stanie. Zostało już im tylko 3 dni na zaproszenie przyszlych lokatorów, uwzględniając tygodniowy termin. Czy jeśli okaze sie, że nie oddadzą wszystkich mieszkań do końca lutego, są przewidziane jakieś kary za opóznienie?
Witajcie,
Klatka D - 27.02.
Klatka D - 27.02.
czy możecie mi powiedzieć jaki ostateczny termin odbioru mieliście wpisany w akcie i kiedy zakończyła się budowa? chodzi mi głównie o informację po jakim czasie od zakończeniu budowy (info mailowe że budowa się zakończyła) zaczęły się odbiory.
Budowa miała zakończyć się na początku września 2016 roku, natomiast później było pismo z BDX że budowa zakończy się ok. 6 października 2016 i tak właśnie było. Odbiory zgodnie z aktem notarialnym do końca lutego 2017 roku, tak było podane w dokumentacji i tak to właśnie wyglądało w rzeczywistości.
Wróć do „Avia 5 (etap IV) - forum mieszkańców budynku”