Avia 5 - miejsce, w którym mieszkańcy mogą się poznać
Avia 5 - miejsce, w którym mieszkańcy mogą się poznać
Finalizuję sprawę zakupu mieszkania na Avii 5. Może już teraz warto się poznać? 

Ostatnio zmieniony 04 paź 2014, 22:03 przez slwk, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Doprecyzowanie tytułu
Powód: Doprecyzowanie tytułu
Re: Avia 5 - miejsce, w którym mieszkańcy mogą się poznać
Tylko jedno pytanie, Avia 5? Myślałem, że co dopiero zaczęli sprzedawać mieszkania w Avii 4... Gdzie budują piątkę?
Na mapie poniżej też jej nie widzę.

Na mapie poniżej też jej nie widzę.

Bo to jest tak, że etap 4, to właśnie Avia 5 - taj jest np. w materiałach informacyjnych dotyczących tej inwestycji.
@Chakan jak kształtują się ceny w tej inwestycji? Na wysokim piętrze masz zamiar zamieszkać? Ceny miejsc garażowych i postojowych naziemnych też tam takie wysokie?
@Chakan jak kształtują się ceny w tej inwestycji? Na wysokim piętrze masz zamiar zamieszkać? Ceny miejsc garażowych i postojowych naziemnych też tam takie wysokie?
jak kształtują się ceny w tej inwestycji? Na wysokim piętrze masz zamiar zamieszkać? Ceny miejsc garażowych i postojowych naziemnych też tam takie wysokie?
Ceny wyższe niż na Orlińskiego, tj. 4.900/m. Miejsca postojowe chyba tak jak wszędzie - w garażu podziemnym po 50.000... Po długich wahaniach zdecydowałem się na mieszkanie na parterze. Mam nadzieję, że nie będę żałował;)
Ja nie zdecydowała bym się na parterze bo zwyczajnie bała bym się
ma to swoje plusy chociażby ogródek w niektórych mieszkaniach 

Kala pisze:Ja nie zdecydowała bym się na parterze bo zwyczajnie bała bym sięma to swoje plusy chociażby ogródek w niektórych mieszkaniach
Najważniejsze żeby plusy przesłoniły minusy;) Kala - w której klatce masz mieszkanie?
ja na Orlińskiego zdecydowałam się na mieszkanie na 6 piętrze 

Witaj Chakan,
Wychodzi na to, że za 2 lata będzie można powiedzieć sobie dzień dobry w klatce lub przed blokiem. Wybrałem AVIE 5 ale nie powiem bo rozważałem również Orlińskiego. Chyba zamknięte osiedle mnie przekonało.
Pozdrawiam,
Tak, jestem nowy
Wychodzi na to, że za 2 lata będzie można powiedzieć sobie dzień dobry w klatce lub przed blokiem. Wybrałem AVIE 5 ale nie powiem bo rozważałem również Orlińskiego. Chyba zamknięte osiedle mnie przekonało.
Pozdrawiam,
Tak, jestem nowy

Choć to nie mój blok, to miło powitać kolejnego mieszkańca osiedla 
@Robu, a mnie właśnie do Orlińskiego przekonało to, że ma tam nie być płotu
Widać każdy znajdzie coś dla siebie 

@Robu, a mnie właśnie do Orlińskiego przekonało to, że ma tam nie być płotu

Myślałem dosyć mocno nad Orlińskiego bo jakoś nie chciałem tak głęboko w osiedlu, ale z drugiej strony liczę na spokój. Zobaczymy jak to wszystko się rozbuduje, tym bardziej liczę na jakieś częste aktualizacje zdjęciowe:) Niech te mury pną się do góry, czekamy 

Wróć do „Avia 5 (etap IV) - forum mieszkańców budynku”