Pierwsze zebranie wspólnoty mieszkaniowej / termin i tematy na spotkanie - Avia 5

Forum dla przyszłych mieszkańców i osób zastanawiających się czy kupić mieszkanie na osiedlu Avia 5 Budimexu w Krakowie.
BarBra

Pierwsze zebranie wspólnoty mieszkaniowej / termin i tematy na spotkanie - Avia 5

Postautor: BarBra » 07 sie 2017, 23:52

Witaj. A kto móglby zorganizować zebranie wspólnoty? Musimy to zrobić sami? Jestem chętna na spotkanie, warto by było obgadać kilka spraw.

wojtek

Re: Pierwsze zebranie wspólnoty mieszkaniowej / termin i tematy na spotkanie - Avia 5

Postautor: wojtek » 09 sie 2017, 10:31

Jeżeli chodzi o zebranie wspólnoty to od siebie dodałbym wniosek o dodanie dodatkowych stojaków rowerowych gdyż ich liczba jest mocno niewystarczająca a na pewno da się zagospodarować miejsce na dużym dziedzińcu.

Jeżeli chodzi o czystość na klatkach schodowych to jestem zadowolony - przynajmniej jeżeli chodzi o klatkę A.

Myślę, że należy pogodzić się z tym, że będzie trochę gorzej dopóki nie skończą się urządzania mieszkań,
a to może trwać jeszcze kilka miesięcy.

niva01

Re: Pierwsze zebranie wspólnoty mieszkaniowej / termin i tematy na spotkanie - Avia 5

Postautor: niva01 » 23 sie 2017, 22:14

Podpinam się pod wniosek o stojaki. Miejsce jest :)
Klatka G - czystos tez taka sobie.

Jeśli chodzi o spotkanie wspólnoty - z informacji od administracji : ma się takowe odbyć na początku września.
Jak dla mnie ochrona może zostać?

A co myślicie o samozamykaczach do bramek? Inne oddane bloki mają.

BarBra

Postautor: BarBra » 24 sie 2017, 16:39

Podpinam sie pod temat stojakow rowerowych :) Czekam na informacje o spotkaniu od Adminow w takim razie!

Wróć do „Avia 5 (etap IV) - forum mieszkańców budynku”