Pierwsze zebranie wspólnoty mieszkaniowej / termin i tematy na spotkanie - Avia 5
Pierwsze zebranie wspólnoty mieszkaniowej / termin i tematy na spotkanie - Avia 5
Witaj. A kto móglby zorganizować zebranie wspólnoty? Musimy to zrobić sami? Jestem chętna na spotkanie, warto by było obgadać kilka spraw.
Re: Pierwsze zebranie wspólnoty mieszkaniowej / termin i tematy na spotkanie - Avia 5
Jeżeli chodzi o zebranie wspólnoty to od siebie dodałbym wniosek o dodanie dodatkowych stojaków rowerowych gdyż ich liczba jest mocno niewystarczająca a na pewno da się zagospodarować miejsce na dużym dziedzińcu.
Jeżeli chodzi o czystość na klatkach schodowych to jestem zadowolony - przynajmniej jeżeli chodzi o klatkę A.
Myślę, że należy pogodzić się z tym, że będzie trochę gorzej dopóki nie skończą się urządzania mieszkań,
a to może trwać jeszcze kilka miesięcy.
Jeżeli chodzi o czystość na klatkach schodowych to jestem zadowolony - przynajmniej jeżeli chodzi o klatkę A.
Myślę, że należy pogodzić się z tym, że będzie trochę gorzej dopóki nie skończą się urządzania mieszkań,
a to może trwać jeszcze kilka miesięcy.
Re: Pierwsze zebranie wspólnoty mieszkaniowej / termin i tematy na spotkanie - Avia 5
Podpinam się pod wniosek o stojaki. Miejsce jest 
Klatka G - czystos tez taka sobie.
Jeśli chodzi o spotkanie wspólnoty - z informacji od administracji : ma się takowe odbyć na początku września.
Jak dla mnie ochrona może zostać?
A co myślicie o samozamykaczach do bramek? Inne oddane bloki mają.

Klatka G - czystos tez taka sobie.
Jeśli chodzi o spotkanie wspólnoty - z informacji od administracji : ma się takowe odbyć na początku września.
Jak dla mnie ochrona może zostać?
A co myślicie o samozamykaczach do bramek? Inne oddane bloki mają.
Podpinam sie pod temat stojakow rowerowych
Czekam na informacje o spotkaniu od Adminow w takim razie!

Wróć do „Avia 5 (etap IV) - forum mieszkańców budynku”