Miejsca postojowe w garażu. Opłaty, parkowanie na dziko w miejscach innych niż wydzielone - Avia 5
Miejsca postojowe w garażu. Opłaty, parkowanie na dziko w miejscach innych niż wydzielone - Avia 5
Witam nie wiem czy was to interesuje itp ale mam pytanie czy nie denerwują was wysokie opłaty za miejsca postojowe? Czy denerwuje kogoś jeszcze oprócz mnie stawianie aut w garażu ludzi którzy nie maja wykupionych miejsc? Może by zlecić naszym wspaniałym ochroniarzą akcje typu sprawdzanie garażu w celu usunięcia niechcianych gości? Panowie by kości chociaż rozprostował a może by jakaś sprawiedliwość była na świecie bo czemu ja mam płacić ciężkie pieniądze za miejsce później za czynsz miesiąc w miesiąc a jeden z drugim sobie parkują przytuleni do słupów, ścian itp. Jakbym wiedział ze tak to będzie wyglądać to 50k bym zostawił w kieszeni a poprostu odsuwał sobie betonowy krawężnik i parkował bo przecież ochroniarz chetnie otworzy mi bramę wjazdowa?! Czekam na wasze komentarze pozdrawiam
Re: Miejsca postojowe w garażu. Opłaty, parkowanie na dziko w miejscach innych niż wydzielone - Avia 5
Prawdziwym u problemem jest tu wysoka opłata za miejsca postojowe za którą ponosimy rocznie ok 1400 a sąsiednie bloki za to samo płacą ok 700.
Co zrobilibyście z dodatkowym 700zl ?
Brzmię trochę jak telemarketer ale co Was interesują samochody parkujące na dziko, przecież te miejsca są opłacone przez wykonywcę inwestycji i tylko on jest stratny?
Może w końcu ktoś zainteresuje się prawdziwym problemem?????? Zamiast próbować zmniejszyć opłaty to będziemy okłamywać swoje sumienia i blokować wejścia do garażu. Ten post edytowałem 5 razy żeby usunąć wulgarzymy, tak mnie wewnętrznie rozwala to nasze lokalne Avii 5 myślenie.
Jak ktoś ma za dużo pieniędzy i nie wie co z nimi zrobić to bardzo chętnie podzielę się swoim opłatami za garaż
Co zrobilibyście z dodatkowym 700zl ?
Brzmię trochę jak telemarketer ale co Was interesują samochody parkujące na dziko, przecież te miejsca są opłacone przez wykonywcę inwestycji i tylko on jest stratny?
Może w końcu ktoś zainteresuje się prawdziwym problemem?????? Zamiast próbować zmniejszyć opłaty to będziemy okłamywać swoje sumienia i blokować wejścia do garażu. Ten post edytowałem 5 razy żeby usunąć wulgarzymy, tak mnie wewnętrznie rozwala to nasze lokalne Avii 5 myślenie.
Jak ktoś ma za dużo pieniędzy i nie wie co z nimi zrobić to bardzo chętnie podzielę się swoim opłatami za garaż

Re: Miejsca postojowe w garażu. Opłaty, parkowanie na dziko w miejscach innych niż wydzielone - Avia 5
Ile teraz wynoszą opłaty za miejsce postojowe w Avii 5 ?
Podatek od nieruchomości?
Pozdrawiam
Podatek od nieruchomości?
Pozdrawiam
Wróć do „Avia 5 (etap IV) - forum mieszkańców budynku”