Rafalkrk pisze:Czy denerwuje kogoś jeszcze oprócz mnie stawianie aut w garażu ludzi którzy nie maja wykupionych miejsc? Może by zlecić naszym wspaniałym ochroniarzą akcje typu sprawdzanie garażu w celu usunięcia niechcianych gości? Panowie by kości chociaż rozprostował a może by jakaś sprawiedliwość była na świecie bo czemu ja mam płacić ciężkie pieniądze za miejsce później za czynsz miesiąc w miesiąc a jeden z drugim sobie parkują przytuleni do słupów, ścian itp. Jakbym wiedział ze tak to będzie wyglądać to 50k bym zostawił w kieszeni a poprostu odsuwał sobie betonowy krawężnik i parkował bo przecież ochroniarz chetnie otworzy mi bramę wjazdowa?! Czekam na wasze komentarze pozdrawiam
Ograniczcie dostęp do hali garażowej tylko dla właścicieli miejsc i komórek lokatorskich. Zarządca wymieni zamek i zamontuje gałkę od strony hali żeby nie można było z niej wejść do klatki bez klucza, klucze wam (właścicielą) rozda. Nie trzeba do tego żadnych ustaw itd. Wystarczy, że zgłosicie do zarządcy taki postulat i powinien to zrobić. Wkoncu za utrzymanie hali płacą tylko właściciele miejsc i komórek.