Witam,
Czy posiada ktoś numer telefonu do Pana który był obecny przy odbiorze? Ten człowiek w żółtej kamizelce?
Namiar na człowieka od odbiorów mieszkań ze strony dewelopera Budimex (Avia 2)
Re: Namiar na człowieka od odbiorów mieszkań ze strony dewelopera Budimex (Avia 2)
Chodzi o tego inspektora budowlanego z ramienia Budimexu czy pracownika Budimexu zajmującego się przekazywaniem mieszkań klientom podczas odbiorów 

Re: Namiar na człowieka od odbiorów mieszkań ze strony dewelopera Budimex (Avia 2)
Pracownika Budimexu, on miał na bieżąco naprawiać usterki.
Z tego co kojarzę, to on się tam zmienił od czasu mojego odbioru, więc chyba najlepiej zadzwonić do biura, ewentualnie jak ktoś robił ostatnio odbiór w tym samym budynku, to może coś będzie widział wiedział więcej. I nie on pewnie będzie usterki naprawiał, tylko podwykonawcy, a z nimi, to naprawdę różnie bywa, ale trzymam kciuki 

michal_84 pisze:Witam,
Czy posiada ktoś numer telefonu do Pana który był obecny przy odbiorze? Ten człowiek w żółtej kamizelce?
Ja mam gdzieś numer do Pana Krystiana i Pana Maksymiliana jeśli to o nich chodzi. Jeżeli jesteś zainteresowny do proszę o wiadomość prywatną.
clo pisze:Ja mam gdzieś numer do Pana Krystiana i Pana Maksymiliana jeśli to o nich chodzi. Jeżeli jesteś zainteresowny do proszę o wiadomość prywatną.
Mogę prosić o numer do Pana Krystiana na priv bo nie mogę wysłać wiadomości. Z góry dziekuję

Ostatnio zmieniony 01 gru 2016, 10:32 przez slwk, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Już możesz wysyłać prywatne wiadomości na forum
Powód: Już możesz wysyłać prywatne wiadomości na forum
Ja mam gdzieś numer do Pana Krystiana i Pana Maksymiliana jeśli to o nich chodzi. Jeżeli jesteś zainteresowny do proszę o wiadomość prywatną.[/quote]
Ja też nie mogę wysyłać wiadomości na priv, więc też proszę o oba numery.
Ja też nie mogę wysyłać wiadomości na priv, więc też proszę o oba numery.
Pan Krystian już nie pracuje a jego telefon jest wyłączony.
Wróć do „Avia 2 (etap III) - forum mieszkańców budynku”