Działanie domofonów i sygnał telewizyjny w budynku - Osiedle Avia 2
Działanie domofonów i sygnał telewizyjny w budynku - Osiedle Avia 2
Pytanie jeszcze odnośnie dzwonków przy domofonach czy Państwu działają I czy jest u Państwa sygnał telewizji naziemnej z gnizdka w pokoju bo u mnie brak klatka C.
Re: Działanie domofonów i sygnał telewizyjny w budynku - Osiedle Avia 2
Klatka C, domofon nie działa, dzwonek do drzwi także.
Kiedyś chyba na Orlińskiego 4 był podobny problem, tam ktoś podczas wykańczania mieszkania zrobił jakieś zwarcie i chyba w całej klatce nie działały domofony
Można się spodziewać, że trochę potrwają takie problemy, przynajmniej do czasu, aż większość osób skończy prace wykończeniowe w mieszkaniach.

No właśnie u mnie (klatka C) również nie działa domofon i dzwonek do drzwi. Nie orientujecie się, czy tak jest w całej klatce, czy powinienem to gdzieś zgłosić? I jeszcze pytanko: sygnał dzwonka do drzwi jest z domofonu?
Z góry dzięki za pomoc!
Z góry dzięki za pomoc!
-
Na klatce są ogłoszenia o tytule "Dlaczego nie działają dzwonki i domofony na klatce C" czy coś w tym stylu. Tam jest opisane dlaczego cała klatka nie ma dzwonków i dlaczego na całej klatce nie działają domofony.
Na to wygląda że dzwonek jest w domofonie bo nie ma innego miejsca w mieszkaniu gdzie mógłby się znajdować.
Na to wygląda że dzwonek jest w domofonie bo nie ma innego miejsca w mieszkaniu gdzie mógłby się znajdować.
Dzięki! Widocznie nie przyuważyłem, dopiero remontuję...
Wróć do „Avia 2 (etap III) - forum mieszkańców budynku”