Budowa osiedla Avia 2 - Budimex stawia parter bloku
Budowa osiedla Avia 2 - Budimex stawia parter bloku
Nie wiem kiedy widzieliście ostatnio co dzieje się na budowie osiedla Avia 2, ale tam zmiany także są niemałe. Zdaje się, że Budimex Nieruchomości stawia tam już pierwsze ściany parteru
Pod linkiem więcej informacji o tym, co aktualnie się tam dzieje.

Re: Budowa osiedla Avia 2 - Budimex stawia parter bloku
Nie wiem czy widzieliście już, ale na stronie na Facebooku NoweCzyzyny.com pojawiło się kilka nowych zdjęć z budowy. Wygląda na to, że sporo już zrobili na pierwszym piętrze tego budynku
Ciekawe czy skończą przed kolejną płatnością to, co mieli zrobić 

Na stronie pojawiły się nowe zdjęcia osiedla Avia, widać, że w III etapie Budimex wystartował tam już z budową pierwszego piętra i jeśli będzie to szło w takim tempie, to pewnie wkrótce ją zakończy, nad częścią pewnie niedługo już zostanie zalana płyta. No ale więcej szczegółów i fotografii w tekście 

Poniżej zdjęcie przedstawiające stan robót na dzień dzisiejszy.
Zastanawia mnie kolor (beżowy) bloku (po prawej), mianowicie jeśli to ostateczna wersja tynku to osiedle nie będzie jednolite a tym samym kolorem odbiega od makiety (która oczywiście nie jest zobowiązująca dla dewelopera)

Zastanawia mnie kolor (beżowy) bloku (po prawej), mianowicie jeśli to ostateczna wersja tynku to osiedle nie będzie jednolite a tym samym kolorem odbiega od makiety (która oczywiście nie jest zobowiązująca dla dewelopera)

Wróć do „Avia 2 (etap III) - forum mieszkańców budynku”