Budowa osiedla Avia 2 - Budimex stawia parter bloku

Forum przeznaczone dla osób, które zamieszkają na osiedlu Avia 2 budowanym przez Budimex w Czyżynach.
slwk
Administrator

Budowa osiedla Avia 2 - Budimex stawia parter bloku

Postautor: slwk » 20 lis 2014, 12:24

Nie wiem kiedy widzieliście ostatnio co dzieje się na budowie osiedla Avia 2, ale tam zmiany także są niemałe. Zdaje się, że Budimex Nieruchomości stawia tam już pierwsze ściany parteru :) Pod linkiem więcej informacji o tym, co aktualnie się tam dzieje.

Nowy

Re: Budowa osiedla Avia 2 - Budimex stawia parter bloku

Postautor: Nowy » 12 gru 2014, 12:47

Nie wiem czy widzieliście już, ale na stronie na Facebooku NoweCzyzyny.com pojawiło się kilka nowych zdjęć z budowy. Wygląda na to, że sporo już zrobili na pierwszym piętrze tego budynku :) Ciekawe czy skończą przed kolejną płatnością to, co mieli zrobić :)

Nowy

Postautor: Nowy » 14 gru 2014, 12:00

Na stronie pojawiły się nowe zdjęcia osiedla Avia, widać, że w III etapie Budimex wystartował tam już z budową pierwszego piętra i jeśli będzie to szło w takim tempie, to pewnie wkrótce ją zakończy, nad częścią pewnie niedługo już zostanie zalana płyta. No ale więcej szczegółów i fotografii w tekście :)

ATM

Postautor: ATM » 31 sty 2015, 17:14

Poniżej zdjęcie przedstawiające stan robót na dzień dzisiejszy.
Zastanawia mnie kolor (beżowy) bloku (po prawej), mianowicie jeśli to ostateczna wersja tynku to osiedle nie będzie jednolite a tym samym kolorem odbiega od makiety (która oczywiście nie jest zobowiązująca dla dewelopera) :P
Obrazek

Wróć do „Avia 2 (etap III) - forum mieszkańców budynku”