Brudasy w bloku / utrzymanie czystości i porządku w bloku - Avia 2

Forum przeznaczone dla osób, które zamieszkają na osiedlu Avia 2 budowanym przez Budimex w Czyżynach.
Kasiek

Brudasy w bloku / utrzymanie czystości i porządku w bloku - Avia 2

Postautor: Kasiek » 29 paź 2018, 14:12

Wolę nawet sobie nie wyobrażać jak mają w mieszkaniu niektórzy sąsiedzi, jeśli dookoła siebie potrafią robić taki syf. Naprawdę aż na forum trzeba poruszać kwestie czystości ?!
W klatce A ktoś wyrzucał śmieci, no i fajnie, ale pod warunkiem , żeby tego syfu nie zostawił w windzie, na klatce i pod śmietnikiem. Śmierdziało wszędzie. Resztki jedzenia jeszcze dzisiaj rano walały się przy klatce ? Miło było syfiarzu dzisiaj wychodzić z domu ?
Ja, jeśli jeszcze raz zobaczę , że ktoś zostawia śmieci pod śmietnikiem, które potem fruwają przy całym wejściu to zaniosę osobiście te śmieci do mieszkania właściciela tego syfu. Jeśli ktoś się chce przyłączyć do akcji to zapraszam.

lokatorAvia

Re: Brudasy w bloku / utrzymanie czystości i porządku w bloku - Avia 2

Postautor: lokatorAvia » 29 paź 2018, 14:26

O latających petach już nawet nie ma co dopisywać...
Mnie rozwaliło że są w naszym budynku wspaniali rodzice którzy urządzili swoim dzieciom piaskownice na balkonach...
Nie muszę chyba pisać co mają na swoich balkonach ich sąsiedzi...

przemu

Re: Brudasy w bloku / utrzymanie czystości i porządku w bloku - Avia 2

Postautor: przemu » 29 paź 2018, 15:52

Kasiek pisze:Wolę nawet sobie nie wyobrażać jak mają w mieszkaniu niektórzy sąsiedzi, jeśli dookoła siebie potrafią robić taki syf. Naprawdę aż na forum trzeba poruszać kwestie czystości ?!
W klatce A ktoś wyrzucał śmieci, no i fajnie, ale pod warunkiem , żeby tego syfu nie zostawił w windzie, na klatce i pod śmietnikiem. Śmierdziało wszędzie. Resztki jedzenia jeszcze dzisiaj rano walały się przy klatce ? Miło było syfiarzu dzisiaj wychodzić z domu ?
Ja, jeśli jeszcze raz zobaczę , że ktoś zostawia śmieci pod śmietnikiem, które potem fruwają przy całym wejściu to zaniosę osobiście te śmieci do mieszkania właściciela tego syfu. Jeśli ktoś się chce przyłączyć do akcji to zapraszam.

popieram, wczoraj osobiscie wrzucałem czyjes smieci do srodka. Caly weekend klatka zalana...

Wróć do „Avia 2 (etap III) - forum mieszkańców budynku”