Naliczenia mediów w formie papierowej - Avia 2

Forum przeznaczone dla osób, które zamieszkają na osiedlu Avia 2 budowanym przez Budimex w Czyżynach.
Szyha01

Re: Naliczenia mediów w formie papierowej - Avia 2

Postautor: Szyha01 » 01 paź 2019, 6:28

Tak,
to jest cytat z maila. Zadałem Panu Kopackiemu szereg pytań na które odpowiada wybiórczo i to jest jedna z odpowiedzi.
A na pytanie dlaczego nie na ogrzewania w klatce A pisze, że przecież zostało uruchomione
Nie mam już siły do tej firmy.
Zaproponowałem żeby przekazał swoim szefom żeby z Nas (WM Avia2) zrezygnowali i oddali wspólnotę firmie której się będzie chciało dla Nas pracować.
Ale oczywiście zadam jeszcze jedno pytanie czy był jakiś feedback ze strony firmy sprzątającej

gapek

Postautor: gapek » 02 paź 2019, 2:25

obcynh pisze:Gapek ja widze ze ty to jakis troll jestes wszedzie smrod zostawiasz.

o ciekawe.. a gdzie niby ten smród? Napisałam w ramach "sąsiedzkiej" życzliwości a nie zostawiania smrodu..
Fedaykin pisze:O ile dobrze kojarzę, to gapek jest częścią zarządu O1. Raczej średnio mi się chce wierzyć w trollowanie. A że smród ... tam gdzie ZZN, tam i smród. ;)
dzięki za obronę :) :roll:
Polak pisze:Na to wygląda że to jakiś fakenews.

w związku z brakiem jakiegokolwiek kontaktu ze strony "zarządcy" (jak go określacie), zostało wysłane zgłoszenie o zaistniałej sytuacji do działu ochrony danych osobowych tumieszkamy. "zarządca" też twierdził, że "chyba rozdał na aviach naliczenia, tak mu się kojarzy, a na orlińskiego 1 chyba nie" - bo okazało się, że na o1 nie rozniesiono rozliczeń. Dokumenty zostały zabrane z pomieszczenia w o1, aby nie dochodziło do możliwych naruszeń rodo, choć samo pozostawienie dokumentów w takim pomieszczeniu jest dla mnie naruszeniem rodo. Zresztą nie pierwszy raz zzn narusza te przepisy.. na wspólnocie o1 zrobili to już kilkukrotnie w różny sposób.

D89

Postautor: D89 » 15 paź 2019, 20:14

Jakiś odzew?

Szyha01

Postautor: Szyha01 » 16 paź 2019, 15:06

A tak, firma sprzątająca twierdzi, że zadanie wykonali.

Szyha01

Postautor: Szyha01 » 16 paź 2019, 16:04

Aha i nie spodziewałbym się już w tym roku wykonania monitoringu. Zarządca jest na etapie aktualizacji ofert które dostał na początku roku. Znając realia w branży uważam, że nie ma opcji żeby jakąkolwiek firma miała moce przerobowe do wykonania prac. Także jesteśmy kolejni rok bez ochrony fizycznej i elektronicznej.

Polak

Postautor: Polak » 16 paź 2019, 22:06

Szyha01 pisze:A tak, firma sprzątająca twierdzi, że zadanie wykonali.
Jak zadanie wykonali to gdzie te rozliczenia? Ja nie dostałem.
Mam natomiast info, że Pani sprzątająca nie dostała żadnych rozliczeń do rozdania/włożenia do skrzynek.

Jedna wielka ściema na którą się godzimy wszyscy, bo jak przyjdzie do zebrania wspólnoty to raptem przyjdzie 30 osób na 183 mieszkania.

Przy lepszej organizacji ten "zarządca" już dawno by wyleciał i jeszcze by płacił za swoje pseudo zarządzie.

Szyha01

Postautor: Szyha01 » 17 paź 2019, 6:15

Ponownie cytuję:

"(...) Witam,

Firma sprzątająca poinformowała nas, iż rozniosła rozliczenia. Z racji podejrzliwości co do tych zapewnień prowadzimy działania wyjaśniające. (...)"

Tak sobie pomyślałem, czy może ktoś widział umowę pomiędzy Wspólnotą Avia2 i ZZN ? Może jest tam jakiś paragraf właśnie na takie sytuacje (czyt. Rażąca niekompetencja Zarządcy) i by się udało ich wywalić bez uchwały.

Szyha01

Postautor: Szyha01 » 18 gru 2019, 17:15

Wczoraj na adres mailowy
zzn@strefaklienta24.pl
wysłałem oficjalne zażalenie na sposób działania "Zarządcy"
Wcześniej rozmawiałem telefonicznie z konsultantem (tel 22 572 55 70) i dostałem info że nie jestem pierwszą osobą która tego dnia ma już dość zarządcy i postanawia złożyć skargę i polecił mi napisać na ww. adres wszystkie zarzuty.

Wróć do „Avia 2 (etap III) - forum mieszkańców budynku”