krakow.wyborcza.pl/krakow/1,44425,19386289,robotnicy-znalezli-cialo-ukrainca-na-budowie-w-czyzynach-skoczyl.html#BoxLokKrakImg
Wygląda na to że działo się to na naszym bloku. Na razie żaden inny nie osiągnął wysokości 16 pięter.
Samobójstwo na budowie osiedla Avia w Krakowie
Re: Samobójstwo na budowie osiedla Avia w Krakowie
Ciekawe jak on tam wszedł skoro wszędzie monitoring i ochrona a przedewszystkim jest to Osiedle Zamknięte 
Jakkolwiek ja mogę swoj balkon tez udostępniać za opłatą
skoki z mojego 16 piętra będą dostępne dla psychicznie chorych już niedługo . . .

Jakkolwiek ja mogę swoj balkon tez udostępniać za opłatą

Daj spokój @gucio... Człowiek nie żyje...
Wiem ze szkoda ale tak mnie to trochę zastanawia czy to nie jakiś pracownik z budowy z firmy podwykonawczej który nie dostał wypłaty i to w dodatku na święta i dlatego się tak zachował . Tam teraz pracują ludzie różnej maści i narodowości wiec taka sytuacja mogła mieć miejsce. 
Naprzeciw biura jest taka tabliczka ile to dni pracują na budowie bez wypadku i zawsze tam było kilkaset dni a ostatnio jak byłem to było 8 dni . Coś musiało się wydarzyć niedobrego .

Naprzeciw biura jest taka tabliczka ile to dni pracują na budowie bez wypadku i zawsze tam było kilkaset dni a ostatnio jak byłem to było 8 dni . Coś musiało się wydarzyć niedobrego .

naszemiasto.pl pisze:na miejsce popełnienia samobójstwa wybierają wysokie budynki na terenie miasteczka studenckiego AGH. Z samobójczych skoków znane są ,akademiki" Kapitol, Olimp, Babilon. Przy ul. Reymonta
Wieże Mordoru, tak mi się powiedziało jak zobaczyłem ten blok pierwszy raz,
tacy śmiałkowie zwykle seriami podejmują próby, jak media dobrze nagłośnią
-
wiadomo człowiek zginął, ale kto go tam wie czego szukał - z pewnością nic na budowe nie przyniósł 

Wróć do „Avia 2 (etap III) - forum mieszkańców budynku”