Uchwała o windykacji opłat za mieszkanie - odrzucona - Avia 2

Forum przeznaczone dla osób, które zamieszkają na osiedlu Avia 2 budowanym przez Budimex w Czyżynach.
lokatorAvia

Re: Uchwała o windykacji opłat za mieszkanie - odrzucona - Avia 2

Postautor: lokatorAvia » 27 cze 2018, 21:30

Kasiek pisze:Głupie pytanie, ale gdzie była informacja o głosowaniu o windykacji ?
Nie było mnie na jednym zebraniu wspólnoty i nie widziałam nawet takich informacji. Zwykle ankiety były wrzucane do skrzynek ... Może większość lokatorów tez nie widziało, że takie głosowanie nawet się odbywa.
Może na przyszłość warto też dawać ogłoszenia na drzwiach wejściowych albo po prostu do skrzynek.

Wszystko było w strefie klienta na stronie - tego nie dało się nie zauważyć za to można było to olać.

Naprawdę na drzwiach wejściowych ? większość osób jest przeciwna "tapetowaniu" ogłoszeniami wszelakiej przestrzeni tak jak i ja - kontrargumentem jest fakt, że wielu właścicieli nie mieszka na Avii a tylko wynajmuje. Wszystko jest pod ręką w strefie klienta.

Antysłoikk

Postautor: Antysłoikk » 30 cze 2018, 6:39

Nasi lokatorzy maja to gdzies tak jak i porzadek na klatce :( ... nie wiedza co to uchwyt/klamka do drzwi ( lapska na szybie ) wiec co wymagac wiecej :roll:

tomekAVIA2

Postautor: tomekAVIA2 » 30 cze 2018, 20:11

mnie rozwala fakt, że klatka B nie ma "swojego" śmietnka tylko nosi do A lub C :-)

lokatorAvia

Postautor: lokatorAvia » 02 lip 2018, 13:26

tomekAVIA2 pisze:mnie rozwala fakt, że klatka B nie ma "swojego" śmietnka tylko nosi do A lub C :-)

Jak to się ma do uchwały o windykacji ??

tomekAVIA2

Postautor: tomekAVIA2 » 03 lip 2018, 9:10

hehee no w sumie to dobre pytanie :-). Można by sie doszukiwać zwiazku pomiędzy olewaniem spraw wspólnych, które to olewanie moze mieć swoją praprzyczynę w braku własnego śmietnika :-).

Wróć do „Avia 2 (etap III) - forum mieszkańców budynku”