Cześć,
czy macie zamontowaną wentylacje w oknie kuchennym?
Wentylacja nad oknem w kuchni - inwestycja Avia 2 Kraków
Re: Wentylacja nad oknem w kuchni - inwestycja Avia 2 Kraków
Chodzi o wentylację czy nawiewniki w oknach? Wrzuć zdjęcie tego, o co Ci chodzi 

Pewnie chodzi o nawiewnik. Tak my mamy zamontowany na oknie w kuchni.
-
Nie mam w kuchennym. Za to mam we wszystkich innych. Wieje okropnie przez te szczeliny. Zaślepiłem to taśmą i od razu temperatura w mieszkaniu skoczyła 2-3*C na +.
czy może ktoś wrzucić zdjęcie tego nawiewnika?
Tak chodziło mi o nawiewnik.
Ciekawe dlaczego jedne mieszkania posiadają go w kuchni a inne nie
.
Swoją drogą macie jakiś pomysł gdzie można by dokupić jakiś z możliwością regulacji przepływu powietrza? Wieje jak na Rysach
Ciekawe dlaczego jedne mieszkania posiadają go w kuchni a inne nie

Swoją drogą macie jakiś pomysł gdzie można by dokupić jakiś z możliwością regulacji przepływu powietrza? Wieje jak na Rysach

Przemek pisze:Wieje jak na Rysach
Regulacja anemostatów nie pomaga?
witam
Ja też nie mam nawiewnika w oknie w kuchni. Dziś miałem wizytę serwisanta od okien i tez się dziwił dlaczego go tam niema. Poza tym nie wiem czy to przez brak właśnie tego nawiewnika czy jakiś błąd konstrukcyjny ale w ramie okiennej skrapla mi się woda i spływa po parapecie po zewnętrznej stronie. Co do nawiewnika kwestia do wyjaśnienia z Budmiexem lub zarządca. Jak się czegoś dowiem napiszę.
Ja też nie mam nawiewnika w oknie w kuchni. Dziś miałem wizytę serwisanta od okien i tez się dziwił dlaczego go tam niema. Poza tym nie wiem czy to przez brak właśnie tego nawiewnika czy jakiś błąd konstrukcyjny ale w ramie okiennej skrapla mi się woda i spływa po parapecie po zewnętrznej stronie. Co do nawiewnika kwestia do wyjaśnienia z Budmiexem lub zarządca. Jak się czegoś dowiem napiszę.
Wróć do „Avia 2 (etap III) - forum mieszkańców budynku”