Jak się mieszkan na wysokich piętrach w bloku - opinie na forum Avia 2
Jak się mieszkan na wysokich piętrach w bloku - opinie na forum Avia 2
Cześć, mam pytanie do mieszkańców, jak na razie najwyższego bloku, w którym mieszkają ludzie na naszym osiedlu (swoją drogą, chyba niewiele wyższych się w Krakowie buduje). Ale o co chodzi, chciałbym poznać opinie o tym, jak się mieszka na wysokich piętrach w bloku, jakie mają opinie na ten temat osoby, które go przerabiają na co dzień - może podzielą się tym na forum. Jakie tego rodzaju mieszkanie ma największe wady i zalety - podzielcie się swoimi wrażeniami na ten temat. Mnie się wydaje, że z jednej strony, to mieszkania widokowe i to ich największa zaleta, też doświetlenie, z drugiej strony trzeba jeździć windą, choć to niewielka różnica chyba, czy mieszka się na 4 czy na 14 piętrze, no chyba, że coś się zepsuje. Ale co jeszcze o mieszkaniu wysoko można dodatkowego napisać?
-
Re: Jak się mieszkan na wysokich piętrach w bloku - opinie na forum Avia 2
że jest zajebiscie
15/16

No to już konkretna wysokość
Może pochwalisz się jakimiś zdjęciami, bo pewnie zdarzyło Ci się niejedno zrobić 

-
chętnie wsadze tu zdjęcia ale prosze o wyłożenie jak chłopu co mam wpisac aby załadowało plik z mojego dysku?
Ostatnio zmieniony 19 wrz 2017, 9:26 przez slwk, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Dodane zdjęcie musi mieć mniej niż 250 KiB lub musi być hostowane na zewnątrz. Można też wysłać maila do admina i wskazać gdzie ma wrzucić ;)
Powód: Dodane zdjęcie musi mieć mniej niż 250 KiB lub musi być hostowane na zewnątrz. Można też wysłać maila do admina i wskazać gdzie ma wrzucić ;)
-
Co za "Janusz"
... mieszka się fatalnie, wysoki czynsz, wieje jak fiks, malusieńki balkon ... na szczęście to nie mój "kwadrat"
... ale wiem od właściciela

-
Antysłoikk pisze:Co za "Janusz"... mieszka się fatalnie, wysoki czynsz, wieje jak fiks, malusieńki balkon ... na szczęście to nie mój "kwadrat"
... ale wiem od właściciela
Co za żenada... Jak zwykle wypowiada się jakiś "Janusz" który tu nie mieszka... Ja mieszkam na wysokim piętrze i jest o 180 stopni na odwrót... Widoki mega fajne, czynsz dość niski, wogole nie wieje na balkonie a balkon mam spory...
-
To napisz jaki to niski czynsz, jak smiesznie "spory" masz balkon i nie wprowadzaj ludzi w blad, ze nie wieje 

-
Antysłoikk pisze:To napisz jaki to niski czynsz, jak smiesznie "spory" masz balkon i nie wprowadzaj ludzi w blad, ze nie wieje
260 zł czynszu to chyba nie dużo...
Balkon 4,55 m... Wogole nie wieje na balkonie.
-
jeden pokoj na pietrach 0-4 

W tej okolicy zawsze wiało, to płaski teren byłego lotniska. Porywisty wiatr to normalka jesienią i wiosną.
Wróć do „Avia 2 (etap III) - forum mieszkańców budynku”