Avia 2 - przyszli mieszkańcy budynku, poznajmy się!
Avia 2 - przyszli mieszkańcy budynku, poznajmy się!
Zapraszamy do dyskusji i poznawania się przyszłych mieszkańców budynku Avia II budowanego przez Budimex w Czyżynach. Widać, że prace przy tej inwestycji ruszyły pełną parą - ukończony został już wykop pod budynek Avii 2, pod linkiem zdjęcia.
Re: Avia 2 - przyszli mieszkańcy budynku, poznajmy się!
Witam wszystkich przyszłych mieszkańców A2. Kupiliśmy mieszkanie w klatce C i wydaje się, że to dobry wybór. Serdecznie zapraszam wszystkich do pisania postów w naszej dedykowanej zakładce. Ciekawy jestem w jakim wieku są przyszli sąsiedzi oraz czy kupujecie mieszkania pod wynajem czy raczej sami chcecie w nich zamieszkać z rodzinami? Pozdrawiam D 

Jeżeli chodzi o wiek nabywców/mieszkańców, to łatwo możesz sobie to sprawdzić. Po prostu wchodzisz przez internet do księgi wieczystej tej nieruchomości i przeglądasz numery PESEL osób przypisanych do mieszkań 

E9KCP14 pisze:Witam wszystkich przyszłych mieszkańców A2. Kupiliśmy mieszkanie w klatce C i wydaje się, że to dobry wybór. Serdecznie zapraszam wszystkich do pisania postów w naszej dedykowanej zakładce. Ciekawy jestem w jakim wieku są przyszli sąsiedzi oraz czy kupujecie mieszkania pod wynajem czy raczej sami chcecie w nich zamieszkać z rodzinami? Pozdrawiam D
Witam sąsiadów

Wczoraj znalazłem to forum, chętnie porozmawiam o naszym bloku

Rocznik 88 wita 

Ja, rocznik 89 

Re: Avia 2 - przyszli mieszkańcy budynku
Super:) sami rówieśnicy:) które piętro macie? Ja 5:)
Witamy;
rocznik 85 i 88 - klatka A
rocznik 85 i 88 - klatka A
Ostatnio zmieniony 04 gru 2017, 23:20 przez Przemo2pl, łącznie zmieniany 1 raz.
Będzie to raczej osiedle młodych ludzi, z tego co tu widać (można też podejrzeć w księgach wieczystych, po numerach PESEL
). Swoją drogą niezmiernie mnie ciekawi końcowy wygląd bloku Avia 2 

Oby się nie trafili młodzi "imprezowicze" co przez następne 25 lat będą urządzać pijackie posiedzenia, i dyskoteki kilka razy w tygodniu.
Ostatnio zmieniony 05 maja 2015, 8:21 przez Marcel, łącznie zmieniany 1 raz.
Wróć do „Avia 2 (etap III) - forum mieszkańców budynku”