Zakaz klejenia kartek w częściach wspólnych

Forum przeznaczone dla osób, które zamieszkają na osiedlu Avia 2 budowanym przez Budimex w Czyżynach.
ZakazKlejeniaKartek

Zakaz klejenia kartek w częściach wspólnych

Postautor: ZakazKlejeniaKartek » 28 sty 2020, 14:26

Zabraniam klejenia taśmą kartek z wypisanym flamem (*czyt. toksyną, zgłością, nienawiścią) i wszelkich innych kartek w częściach wspólnych.
Dosłownie przed momentem musiałem zrywać kartki z oburzeniem o śmiecące igły z choinek. Proszę więcej nie śmiecić takimi kartkami, jak ta klatka później wygląda? Przyjmuję gości i nie życzę sobie takiej nieelegancji.

Proszę drukować ciut więcej kartek i umieszczać je tam gdzie są umieszczane ulotki i poczta (mogą to być skrytki na listy lub od razu kosz na śmieci). Pomijając już fakt, że część wspólna jest każdego dnia przynajmniej raz sprzątana, więc nie widzę powodu by sprzątać kilka igieł - po to właśnie płacę za sprzątanie aby ktoś się tym zajmował.

przemu

Re: Zakaz klejenia kartek w częściach wspólnych

Postautor: przemu » 28 sty 2020, 15:16

ZakazKlejeniaKartek pisze:część wspólna jest każdego dnia przynajmniej raz sprzątana, więc nie widzę powodu by sprzątać kilka igieł - po to właśnie płacę za sprzątanie aby ktoś się tym zajmował.

kilka igieł? :lol: cała duża winda i klatka były zabrudzone. Kilka tygodni temu widziałem osobe ktora ze szczotka posprzatała po sobie igly i mysle ze korona jej z glowy nie spadla.

Nie ja pisałem kartki i nie znam ich tresci ale osoba ktora zostawila po sobie taki balagan zasluguje na kilka gorzkich slow.

Wróć do „Avia 2 (etap III) - forum mieszkańców budynku”