otrzymałam emila od Barbakan nie moge odpowiedzieć na niego. Czy ktoś jest w stanie to wytłumaczyć ? Rozumiem, że za czerwiec za czynsz nie wpłacam do Barbakanu a co z dotychczasowymi wpłatami. Co miesiąc dokonywałam nadpłaty jakieś rozliczenia będą prowadzone ?
Szanowni Państwo,
z dniem 31 maja 2017 roku "BARBAKAN" - Zarządzanie i Administrowanie Nieruchomościami przestał pełnić obsługę administracyjną “Osiedla AVIA 4”.
Z dniem dzisiejszym został zablokowany dla mieszkańców dostęp do portalu e-kartoteka.
Dziękujemy za dotychczasową współpracę.
Pozdrawiam,
Michał Truchlewski
"BARBAKAN" - Zarządzanie i Administrowanie Nieruchomościami
ul. Krowoderska 6/3, 31-142 Kraków
tel. 12 44 55 717
tel./fax 12 44 55 710, fax 12 44 55 713
(biuro czynne: pon-pt 8.00-16.00)
Zakończenie współpracy z firmą Barbakan - Avia 4 Kraków
Re: Zakończenie współpracy z firmą Barbakan - Avia 4 Kraków
Podbijam temat. Nie byłam obecna na ostatnim spotkaniu Wspólnoty. Komu został powierzony Zarząd?
Witam.
Numery kont do wpłat nie zmieniają się, jedynie firma zarządzająca. Wkrótce powinno zostać zwołane spotkanie z nowym zarządcą na którym będą wyjaśniane wszelkie kwestie związane z rozliczeniami i innymi bieżącymi sprawami.
Numery kont do wpłat nie zmieniają się, jedynie firma zarządzająca. Wkrótce powinno zostać zwołane spotkanie z nowym zarządcą na którym będą wyjaśniane wszelkie kwestie związane z rozliczeniami i innymi bieżącymi sprawami.
Wypowiedzieliście im umowę, czy sami chcieli zrezygnować?
Z usług jakiej firmy zarządzającej nieruchomością będziecie teraz korzystać. Napisze ktoś, jaka jest różnica w kosztach i zakresie usług świadczonych przy utrzymywaniu nieruchomości 

Wróć do „Avia 4 (etap II) - forum mieszkańców budynku”