Czyzby 2 operatorow staralo sie wejsc na Avia 6. ISTS i Gemini
huke.gov.pl/search/index.php?lang_id=1&word=Avia&x=0&y=0
Dostawca Internetu i TV w nowym mieszkaniu
Re: Dostawca Internetu i TV w nowym mieszkaniu
sunder pisze:D89 pisze:A internet zawsze można mieć LTE od operatora komórkowego. Po pierwsze wychodzi taniej, a po drugie w razie potrzeby można go ze sobą zabrać np. na wakacje.
Pokaz mi internet LTE bez limitu za 27-33zl... Gdzie LTE wiekszosci operatorow to fikcja mowia o rzekomym transferze 15mb w gore a w wiekszosci Krakowa jest 2-3mb, w najlepszym przypadku 7mb. Juz nie mowiac o uploadzie ktory jest porazka..
Do tego router ktory z opcja SIM jest duzo drozszy niz zwykly.
Ja mam LTE w play za 18zł brutto i nielimitowany transfer wiec zapraszam do salonow po informacje i mam go prawie wszędzie nawet u siebie w górach

Na abonament czy na kartę? Trzeba do tego mieć telefon i inne usługi czy można sam internet?
Ja mam abonament 49zł i wszystko za darmo w Polsce
a jak chce (a chce
) to 18zł za nielimitowany Lte
Wiec wszystko razem wychodzi mi 67 zł Uważam ze to jest świetne rozwiązanie jeśli jesteśmy sami bo internet jest tam gdzie ja i moja komórka. mam router w komórce i udostępniam internet na cały dom do tv do laptopa i do drukarki
Ale jeśli chcecie mieć taki że zostaje cały czas w domu to trzeba zapytać w salonie bo to będzie pewnie przez osobny router .
a jak chce (a chce

Wiec wszystko razem wychodzi mi 67 zł Uważam ze to jest świetne rozwiązanie jeśli jesteśmy sami bo internet jest tam gdzie ja i moja komórka. mam router w komórce i udostępniam internet na cały dom do tv do laptopa i do drukarki

Ale jeśli chcecie mieć taki że zostaje cały czas w domu to trzeba zapytać w salonie bo to będzie pewnie przez osobny router .
Był ten temat też poruszany w wątku o tym, jaki tani internet do mieszkania wybrać. Napisałem tam trochę o LTE na kartę. Może nie są to jakieś kosmiczne prędkości, ale spokojnie do mieszkania starcza, z filmami problemu nie ma itp., a wszystko kosztuje śmiesznie małe pieniądze
Ja na pewno zacznę od tego, a gdyby mi miało nie starczyć, to zastanowię się co dalej, ale raczej nie powinno być takiego problemu.

Czytam i nic takiego nigdzie nie ma. No limit LTE na karte 45zl miesiecznie sciagane z glownego konta po doladowaniu.
Macie abonamenty wiec moze macie ta oferte jako staly klient?
Lub tak jak gucio kiedys pisal na forum pakiet odpala z telefonu jako router.
Nie chce wiedziec co ile telefon ladujesz jesli lecisz udostepniajac hot spota dzien w dzien. Telefon z takim obciazeniem dzialajacy to nie wroze mu dlugiego zywota zwlaszcza ze nowsze telefony dosc mocno sie grzeja przy wiekszych obciazeniach.
Juz nie mowiac o tym ze np podlacze tv 55 cali pod hot spota ogladajac jakis film z neta plus lapka. Telefon to sie chyba zagotuje.
Red Bull/Virgin Mobile mobile tez nie maja nic zeby doladowac konto za 50zl i 3 miechy LTE free
Patrzylem tez na porownanie internetu na karte ze strony mobirank.pl z grudnia. I same pakiety po 5-10gb srednio 25-35zl
Za duzo kombinowania...
Nie chce wiedziec co ile telefon ladujesz jesli lecisz udostepniajac hot spota dzien w dzien. Telefon z takim obciazeniem dzialajacy to nie wroze mu dlugiego zywota zwlaszcza ze nowsze telefony dosc mocno sie grzeja przy wiekszych obciazeniach.
Juz nie mowiac o tym ze np podlacze tv 55 cali pod hot spota ogladajac jakis film z neta plus lapka. Telefon to sie chyba zagotuje.
Red Bull/Virgin Mobile mobile tez nie maja nic zeby doladowac konto za 50zl i 3 miechy LTE free
Patrzylem tez na porownanie internetu na karte ze strony mobirank.pl z grudnia. I same pakiety po 5-10gb srednio 25-35zl
Za duzo kombinowania...
Słabo szukałeś. W ofercie RBM na kartę za 9 zł:
Trzeba pamiętać o tym, żeby co 30 dni włączyć pakiet oraz żeby mieć ważne konto i na nim min 30 zł (najlepiej doładowywać je kwotą 50 zł na 100 dni). Fakt, do tego wypada kupić router-modem z wi-fi, ale to da się już skombinować za kwotę w okolicach +/- 200 zł. Tyle
Nielimitowany szybki internet LTE za darmo
Przez 30 dni możesz bezpłatnie korzystać z szybkiego Internetu LTE w Red Bull MOBILE i pobierać dane bez pomniejszania pakietów. Po upływie 30 dni usługę możesz włączyć ponownie, korzystając z kodu. Promocja dotyczy korzystania z technologii LTE tylko w zasięgu własnej sieci Play.
Promocję darmowy internet LTE włącz kodem *111*480*1# (zielona słuchawka).
Aktywacja usługi jest możliwa, gdy na Twoim koncie znajduje się kwota 30 zł i nie minął okres ważności połączeń wychodzących.
Trzeba pamiętać o tym, żeby co 30 dni włączyć pakiet oraz żeby mieć ważne konto i na nim min 30 zł (najlepiej doładowywać je kwotą 50 zł na 100 dni). Fakt, do tego wypada kupić router-modem z wi-fi, ale to da się już skombinować za kwotę w okolicach +/- 200 zł. Tyle

sunder pisze:Czytam i nic takiego nigdzie nie ma. No limit LTE na karte 45zl miesiecznie sciagane z glownego konta po doladowaniu.
Za duzo kombinowania...
Jak wchodze do domu to laduje na kablu idzie tak jak zwykly router nic sie nie grzeje bo on nie pracuje wtedy tylko przekazuje sygnal do komputera , do Tv itd, jest caly czas zimny

ale najczesciej mam pobieranie 20mbps wysylanie 10mbps
tak to wyglada na chwile obecna 

-
Witam,
Zapraszamy do skorzystania z oferty ISTS sp.z o.o. W dniu dzisiejszym 05.05.2016r wysłaliśmy do administracji umowę o zapewnienie telekomunikacji dla budynku. Zgodnie z przepisami polskiego prawa w terminie 30 dni umowa powinna być podpisania przez administrację budynku. W ofercie łącza do 600Mb/s. Ponieważ Deweloper zablokował nam możliwość budowy kanalizacji teletechnicznej na etapie budowy osiedla niechcąca w ogóle z nami rozmawiać, to na początku będziemy oferowali łącza do 100Mb/s. W terminie do końca roku postaramy się udostępnić dla Państwa łącza już do 600Mb/s . Ulotki z kodami promocji będą czekały na Państwa w skrzynkach pocztowych. Tel. do BOK 12 442 442 0
Zapraszamy do skorzystania z oferty ISTS sp.z o.o. W dniu dzisiejszym 05.05.2016r wysłaliśmy do administracji umowę o zapewnienie telekomunikacji dla budynku. Zgodnie z przepisami polskiego prawa w terminie 30 dni umowa powinna być podpisania przez administrację budynku. W ofercie łącza do 600Mb/s. Ponieważ Deweloper zablokował nam możliwość budowy kanalizacji teletechnicznej na etapie budowy osiedla niechcąca w ogóle z nami rozmawiać, to na początku będziemy oferowali łącza do 100Mb/s. W terminie do końca roku postaramy się udostępnić dla Państwa łącza już do 600Mb/s . Ulotki z kodami promocji będą czekały na Państwa w skrzynkach pocztowych. Tel. do BOK 12 442 442 0
Wróć do „Avia 4 (etap II) - forum mieszkańców budynku”