Dla mnie tak wielkie osiedle fajnie jak będzie miało swój klub fitness/ siłowania. Tego typu miejsce fajnie mieć pod blokiem bo się chodzi częściej niż na zakupy na które jedzie się zwykle samochodem. Mamy już na osiedlu sporo sklepów dużych jest lidl, biedra leviatan - wszystko jest i nawet dobrze że Almy nie będzie. Może by się znalazł odważny inwestor i w miescu Almy zrobił klub fitness który trochę nas zintegruje a w dodatku poprawi zdrówko.
Jak podają statystyki 6% mieszkańców osiedla regularnie korzysta z takich miejsc czyli u nas to bedzie 600 osób x 99 karnet daje prawie 60 tysięcy przychodu miesięcznie. Ma ktoś telefon do właścicieli Platinium ? A nie doliczam mieszkańców okolicznych osiedli. $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
AVIAosiedleWzorcowe#
Sklep spożywczy czy kawiarnia - przeznaczenie lokali usługowych Avia
-
Re: Sklep spożywczy czy kawiarnia - przeznaczenie lokali usługowych Avia
A wyobrażasz sobie komfort życia rodzin mieszkających nad siłownią? Nie sądzę że chciałbyś być na ich miejscu...
-
A co komuś przeszkadz siłownia ? Versus Almy to ideał! Chyba że komuś po wóde i zagrychę za daleko!!!!
Pójdź proszę na najbliższą siłownię stań w pomieszczeniu obok głównej sali i będziesz miał wyobrażenie jak jest "cicho". Na szczęście problem mnie nie dotyczy...
z tego co czytałem to po 2 stronie ulicy w tych nowych biurowcach Podium Park ma być właśnie jakaś sieciówka. Zapewne Pure lub Platyna...
Najlepiej żeby był jakiś mięsny, piekarnio-cukiernia, jakiś spożywczy żeby nie było do sklepu za daleko. ☺
AMożeByTak pisze:Jak podają statystyki 6% mieszkańców osiedla regularnie korzysta z takich miejsc czyli u nas to bedzie 600 osób x 99 karnet daje prawie 60 tysięcy przychodu miesięcznie.
Jeśli zakładamy, że dzieci chodzą na siłownię to rzeczywiście może to być 600 osób

-
AMożeByTak pisze:Dla mnie tak wielkie osiedle fajnie jak będzie miało swój klub fitness/ siłowania. Tego typu miejsce fajnie mieć pod blokiem bo się chodzi częściej niż na zakupy na które jedzie się zwykle samochodem. Mamy już na osiedlu sporo sklepów dużych jest lidl, biedra leviatan - wszystko jest i nawet dobrze że Almy nie będzie. Może by się znalazł odważny inwestor i w miescu Almy zrobił klub fitness który trochę nas zintegruje a w dodatku poprawi zdrówko.
Jak podają statystyki 6% mieszkańców osiedla regularnie korzysta z takich miejsc czyli u nas to bedzie 600 osób x 99 karnet daje prawie 60 tysięcy przychodu miesięcznie. Ma ktoś telefon do właścicieli Platinium ? A nie doliczam mieszkańców okolicznych osiedli. $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
AVIAosiedleWzorcowe#
Jak pan Gibała będzie robił u nas na osiedlu jakiś performance albo akcje pod szyldem Logiczna Alternatywa to można poprosić o numer do jego brata, który jest właścicielem Platinium;)
Bardzo fajny pomysł z tą siłownią, jestem za!
Wiadomo co powstanie na parterze avia5 prace wykończeniowe przy tych lokalach zbliżają sie do końca
Czyli co takiego?
Wróć do „Osiedle Avia - forum dotyczące tematów ogólnych”