Wykończenia nowych mieszkań w Krakowie - usługi wykończeniowe

Forum osiedla Avia dla mieszkańców i osób planujących zakup. Standard wykończenia, podpisywanie umów, odbiory.
maamba

Wykończenia nowych mieszkań w Krakowie - usługi wykończeniowe

Postautor: maamba » 17 maja 2017, 13:47

Drodzy sąsiedzi,

Wielkimi krokami zbliża się odbiór mojego mieszkanka. Cześć z Was przechodziła już przez etap poszukiwania ekipy do wykończenia mieszkania. Pomyślałam że może ktoś natrafił na solidnych ludzi którzy uwinęli się z pracami szybko, służyli radą i nie ukrywam nie byli bardzo kosztowni.

Proszę o pomoc !
Pozdrawiam :)

ragar

Re: Wykończenia nowych mieszkań w Krakowie - usługi wykończeniowe

Postautor: ragar » 17 maja 2017, 14:21

No w dziale, w którym znajdują się polecane ekipy wykończeniowe w Krakowie i okolicach nie ma jakiegoś wielkiego ruchu. Inna sprawa, że pewnie z czystym sumieniem, to często trudno kogoś polecić :) W każdym razie może faktycznie warto wysłać info o takich firmach do admina, bo może warto stworzyć sobie taką bazę tutaj.

maamba

Re: Wykończenia nowych mieszkań w Krakowie - usługi wykończeniowe

Postautor: maamba » 17 maja 2017, 14:40

Dlatego tez dodałam ten temat osobno licząc że może więcej osób tutaj zajrzy i podzieli się swoimi doświadczeniami :)

Nie oczekuję że to będą same "ochy i achy" bo wiadomo że zgrzyty bywają ale liczy się efekt końcowy :D

Zaczęłam odpowiadać na ogłoszenia ale są to wstępne kosztorysy i wg mnie bardzo wygórowane ( wykończenie łazienki ok 5 m^2 ( z sufitem podwieszanym), wyłożenie płytek razem ok 20 m^2 plus listwy oraz drobne prace typu montaż drzwi - ceny od 7000 tys w górę). Nie wiem czy takie są realia czy ceny są wygórowane?

Wróć do „Osiedle Avia - forum dotyczące tematów ogólnych”