Postautor: Bogdan » 19 gru 2017, 17:13
" mik » 19 gru 2017, 12:29
Każdemu właścicielowi, który kupił mieszkanie dla siebie do mieszkania, powinno zależeć na zlikwidowaniu dzikiego parkowania bo obniża ono wartość nieruchomości poprzez powodowanie zniszczeń.
Jak ktoś tego nie rozumie to jest niestety debilem."
nie zgadzam się z tym rozumowaniem , więc jestem debilem
mimo tego podejmę próbę podjęcia uchwały przez wspólnotę iż wszystkie miejsca utwardzone w obrębie działki wspólnoty Avia 2 są wyznaczonymi miejscami postojowymi.
myślę że podjęcie uchwały w jedną bądź drugą stronę ( dla debili - za parkowaniem , lub przeciw parkowaniu ; bo mik wie o co chodzi , ot przywilej inteligentnej osoby ) zakończy tą jałową dyskusje.
a dla rygorystów w zakresie parkowania polecam przeczytanie rozporządzenia odpowiedniego ministra ws. dróg pożarowych ( zamieszczałem je wcześniej , kto chce się dokształcić znajdzie ) , czy też odnośnie do strefy zamieszkania ( też przytaczałem odpowiedź odpowiedniego wiceministra na złożoną interpelację poselską )
i jeszcze jedno ; nie pamiętam kto ( przepraszam autora ) podjął wątek przyjazdu w odwiedziny - rozumiem że wszyscy rygoryści będą prowadzić gości od kościoła przy pasie , albo od parkingu przy Kłosowskiego ; albo też zobligują gości do przyjazdu tramwajem lub taksówką.
pozdrawiam
Bogdan