Nie imprezować przy otwartych balkonach - osiedle Avia
Nie imprezować przy otwartych balkonach - osiedle Avia
Ja nie wiem co jest z wami ludziska dzieje, ale jak już imprezujecie to po grzyba macie te balkony pootwierane na full, żeby wszyscy w nocy na całe osiedle dobrze słyszeli że się świetnie bawicie, wasze głupie niosące się na kilometry hihi haha, śpiewy itp. Albo imprezy strikte na balkonie, przecież to się niesie że masakra. Na wsi w domku możecie sobie tak robić, a nie na osiedlu pełnym mieszkańców z dziećmi czy idących następnego dnia rano do roboty rano czy zwyczajnie potrzebujących ciszy we własnym mieszkaniu. To nie jest jakieś miasteczko studenckie.
Re: Nie imprezować przy otwartych balkonach - osiedle Avia
Nie zgadzam się, nie akceptuję, odmawiam.
Dziękuję.

Dziękuję.

Quonkator pisze:Nie zgadzam się, nie akceptuję, odmawiam.
Dziękuję.
Nie zgadzam się z niezgodą, veto i protestuje

No to widzę, że się wszyscy idealnie zrozumieli jak w mało którym wątku tutaj 
Niestety tworzenie takich tematów jest bezsensowne - co najwyżej jeden przedstawi swoją opinię (tutaj np. swój problem) a drugi swoją opinię i tyle z tego. W przypadku, który któreś mieszkanie hałasuje wybitnie, powtarzalnie, no nie wiem dość często to faktycznie trzeba reagować ale w kierunku tego konkretnego mieszkania raczej, mimo wszystko prawo do spania chyba mamy w swoich mieszkaniach.
Ale na pojedyncze przypadki typu impreza raz na dłuższy czas, wycie psa czy małego dziecka ja nie zwracam uwagi, każdy czasem potrzebuje. No chyba że notorycznie to co innego
. A na dobry sen zawsze można coś łyknąć jak ktoś faktycznie nie może spać przez hałas.

Niestety tworzenie takich tematów jest bezsensowne - co najwyżej jeden przedstawi swoją opinię (tutaj np. swój problem) a drugi swoją opinię i tyle z tego. W przypadku, który któreś mieszkanie hałasuje wybitnie, powtarzalnie, no nie wiem dość często to faktycznie trzeba reagować ale w kierunku tego konkretnego mieszkania raczej, mimo wszystko prawo do spania chyba mamy w swoich mieszkaniach.
Ale na pojedyncze przypadki typu impreza raz na dłuższy czas, wycie psa czy małego dziecka ja nie zwracam uwagi, każdy czasem potrzebuje. No chyba że notorycznie to co innego

A ja myślę, że właśnie dobrze jest czasem wrzucić taki temat, bo czasem część osób może nie mieć świadomości, że jakieś zachowanie może być uciążliwe dla innych.
skyman pisze:A ja myślę, że właśnie dobrze jest czasem wrzucić taki temat, bo czasem część osób może nie mieć świadomości, że jakieś zachowanie może być uciążliwe dla innych.
Dokładnie o to mi chodziło, być może część osób w ogóle nie zdaje sobie sprawę z tego co robi innym; może kogoś to zmusi do małej refleksji nad sobą choć raczej w to wątpię (ale próbować można,nie zaszkodzi).
To nie lepieje kartkę A4 wydrukowac i przykleić na tablicy ogloszen? Większy zasięg niż to forum, gdzie wypowiada się stale w zasadzie kilkanaście osób.
nie nie lepiej, na tablicy ogłoszeń nie można nic wywieszać bez zgody zarządcy, bo to zaraz zrywają.
Wróć do „Osiedle Avia - forum dotyczące tematów ogólnych”